Bamix met zorg gemaakt in Zwitserland

In 1954 ontwierp bamix de eerste staafmixer in Zwitserland. De uitvinder, Roger Perrinjaquet, wilde een zo compact mogelijk toestel op de markt brengen, dat alle andere keukentoestellen zou kunnen vervangen, om meer plaats te creëren in de keuken. Nog steeds worden de producten van bamix met veel zorg in Zwitserland gemaakt. Ze zijn bijzonder zuinig en stil in gebruik, maar toch zeer krachtig.

bamix vormt na meer dan 60 jaar nog steeds een bijzonder betrouwbare partner waarop u jarenlang kunt rekenen. Oude onderdelen passen op nieuwe types en omgekeerd.

Eens je deze kleine sous-chef leert kennen, is de liefde ‘never-ending’. Dat mag je letterlijk nemen, want met 10 jaar motorgarantie en de garantie op vervangbare onderdelen, kan uw bamix nog na jaren gebruik hersteld worden.

bamix is het kleinste maar meest efficiënt en veelzijdige keukenappa­raat ter wereld. Dankzij de verschillende bamix accessoires, vormt het toestel de ideale helper voor een groot aantal taken. Het apparaat kan worden gebruikt om te hakken, pureren, emulgeren, mengen, kloppen, pulveriseren en roeren. bamix is uiterst makkelijk te bedienen en schoon te maken. Met slechts enkele accessoires, zoals de SliceSy en de Processor­molen, meestert uw bamix alle taken in uw keuken.

De bamix Baby Box vormt het ideale startpakket voor jonge ouders. Elke dag het eten voor je baby bereiden, is een intensieve taak. Het is daarom handig om een bamix in huis te hebben, die je helpt om de taak snel en goed uit te voeren.bamix is makkelijk te bewaren en schoon te houden. Want laten we eerlijk zijn, niemand vindt het leuk om af te wassen.

Zelfgemaakte babyvoeding is niet alleen goedkoper en gezonder, maar zorgt bovendien ook voor meer afwisseling. U weet precies wat uw baby eet. Geen verborgen zout of suikers. Enkel de door u uitgekozen ingredi­ënten. Uw kindje krijgt precies datgene wat hij of zij o

p dat moment no­dig heeft. Uw baby vindt het waarschijnlijk ook lekkerder. Ontdek samen welke smaakcombinaties de favoriet zijn van uw baby. De intensieve, persoonlijke zorg die u aan de voeding van uw kind be­steedt, versterkt jullie band. Uw kind merkt dat zijn voeding met liefde werd bereid. Als dat geen geweldige manier is om uw baby (op) te voeden!

Meer informatie

Bezoek de stand van Bodart Service BV op Spotlight, standnummer C015.

www.bodartservicehouse.be