Bresser: alles voor jonge onderzoekers

Verbreed je horizon! Alles voor jonge onderzoekers

Kinderen worden steeds leergieriger en willen alles leren over de natuur in de eigen omgeving. Een insect onder een microscoop leggen, naar de sterren kijken. Dingen ontdekken, onderzoeken. De aandacht voor STEAM (science, technology, engineering, art, math) groeit onder kinderen. En dat enthousiasme zie je ook terug in diverse natuurwetenschappelijke programma’s op tv voor kinderen, zoals Freek’s Wilde Wereld. Bresser Benelux heeft een collectie STEAM-producten voor speelgoedspeciaalzaken die zich willen onderscheiden, die kansen biedt. De Bresser Junior-collectie, NASA, National Geograhpic Kids en de nieuwe Freek Vonk collectie bieden jonge onderzoekers producten waarbij geen concessie gedaan wordt aan kwaliteit.

  

Vijf groepen

De Bresser producten zijn in vijf groepen onder te verdelen:

  1. Outdoor & Avontuur, met onder andere een kinderverrekijker, kompas en metaaldetector;
  2. Microbiologie met verschillende microscopen en een startset met microscoop, 24 preparaten en objectglaasjes. Hiermee kun je bijvoorbeeld direct de haartjes van een wesp scherp in beeld brengen;
  3. Astronomy met telescopen, een planetarium en meer;
  4. Dan is er een vierde groep die in samenwerking met Freek Vonk, NASA en National Geographic is ontwikkeld, met outdoorsets, klokken, microscopen, verrekijkers, telescopen, projectors en nog veel meer;
  5. De hekkensluiter is Leren & Experimenteren met bijvoorbeeld experimenteersets, etc.

Smart learning

Om kinderen in die fascinerende wereld van natuur, microbiologie en astronomie te introduceren of te begeleiden, hebben wij een Bresser Junior-, Freek Vonk- en National Geographic Kids familie ontwikkeld. De Bresser Junior-familie bestaat uit Luna, helemaal wild van astronomie, Lukas en zijn mier Tom van microbiologie en Flora gaat graag op avontuur in de natuur. Op bresserbenelux.nl nemen zij kinderen mee in hun favoriete wereld aan de hand van spannende informatie, spellen, kleurplaten en experimenten. Zo wordt ‘smart learning’ leuk gemaakt en dit wordt ook steeds meer gestimuleerd door de ouders.

Over Bresser

Bresser is van oorsprong een Duitse multinational, met de Benelux-vestiging in Hoogeveen. Het bedrijf heeft van oudsher een passie voor de natuur, wetenschap en de ontwikkeling van kinderen en vertaalt dat  in een aanbod van onder andere telescopen, microscopen en verrekijkers van hoge kwaliteit voor hobbyisten, scholen en professionals. Naast al deze (semi)professionele producten heeft Bresser ook een zeer uitgebreide Junior-collectie voor de jonge onderzoekers en wetenschappers in de dop.

Ontdek ons!

Ontdek op Spotlight wie wij zijn en laat je vooral inspireren. Ons enthousiast en deskundig Bresser team helpt je graag bij het maken van een keuze van een passend assortiment, zodat onze producten bijdragen aan ontwikkeling en aansluiten bij verwachtingen. Beleving, deskundigheid en service staan bij ons centraal.

Bresser en het uitgebreide assortiment vind je op stand nummer B094.