2-Gether


ADRES

Rhijnvis Feithlaan 16

POSTCODE

8021 AK

PLAATS

Zwolle

STANDNUMMER

B014

2-gether, trends voor sale

BEZOEK ONZE SHOWROOM VAN 100M2 OP DE 2E ETAGE VAN DE WOONINDUSTRIE. WELKOM!!

Adviseren is een groot onderdeel van ons werk en na bijna 20 jaar durven we het ook wel hardop te zeggen: daar zijn we goed in 🙂

De retail verandert momenteel razend snel en wij veranderen mee. Een webshop waarin we al onze merken presenteren maar waar ook direct in besteld kan worden. Want bijbestellen blijft altijd lastig tijdens de openingsuren van de winkel…druk, druk. Ga vanavond lekker even op de bank zitten en struin door onze winkel. Bestellen is alleen mogelijk met een inlog. Vraag die bij ons gerust aan!

Merken

Paper Products Design (PPD)

PPD produceert sinds de oprichting in 1991 al haar servetten in Europa en volgt daarbij de doelstelling "high quality design napkins". Er wordt op allerlei gebied rekening gehouden met de groene omgeving: papier van bomen die weer herplant worden, verf zonder enige toevoegingen, folie wat recyclebaar is. Hier wordt steeds weer aan gewerkt en geen concessie gedaan. Met de papieren servetten en porseleinen servies van PPD is de gedekte tafel meteen één groot feest.

TASSEN

Een vrolijke start van de dag met de bowls, kop en schotels en eierdoppen van 58 Products. Ontstaan vanuit een computeranimatie zijn deze vrolijke schalen werkelijkheid geworden. Geproduceerd in Duitsland en nu de wereld aan het veroveren ! Productie dichtbij....duurzaam, maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk! Op social media worden allerlei foto's gedeeld, er wordt niet alleen uit gegeten, met de kommen wordt geleefd! 'Aangekleed' een mooi kapsel, een zonnebril, het voegt aan iedere dag een glimlach toe :-)

Räder Design Stories

Räder, design stories....mooier kunnen we het niet zeggen. In Nederland ondertussen het meest bekend van de ongeglazuurde witte lichthuisjes. We horen steeds vaker: er zijn heel veel lichthuisjes te koop maar de mooiste lichthuisjes zijn die van Räder. In combinatie met alle andere ongeglazuurde witte porseleinen items maakt Räder je interieur verstild. Rust met een heel eigen touch... Welk seizoen het ook is, Räder heeft altijd iets nieuws. Scandinavische sfeer, fragiele ontwerpen, een eigen boodschap.

INCADO

Incado Denemarken - WALLART FOR EVERYONE Het Deense INCADO heeft wand decoratie tot kunst verheven. Zij specialiseren zich al jaren met allerlei collecties posters, metalen schilderijen, bricks, kaarten en spiegels.Close to nature, Black & White en Nordic zijn zomaar een aantal collecties waarmee de bekende scandinavische woonstijl uitgedragen wordt. Nu is het tijd om buiten Denemarken de wereld te veroveren!Met INCADO kun je elke wand met een persoonlijke sfeer aankleden en omtoveren naar de trendkleuren van dit moment.

Sirius Shining Moments

Ons eerste merk uit Denemarken. We waren op slag verliefd! Alles, maar dan ook alles, op het gebied van decoratief licht heeft Sirius in huis. Daarnaast zijn deze Deense collega's bevlogen en dat zie je in hun prachtige collectie terug maar ook in hun brochures en presentaties. 'Lichtjes' maken de donkere dagen sfeervol en laten in de zomer warme avonden buiten nog langer duren. 'Lichtjes' geef je ook altijd graag cadeau!

HOOPZÏ

Het merk HOOPZÏ is ontstaan tijdens een verblijf in Hong Kong. De eigenaar van HOOPZÏ was zijn vrouw gevolgd die haar carrière in Hong Kong een vervolgstap gaf vanuit Parijs. Het gaf hem de mogelijkheid en tijd om zijn eigen merk te ontwikkelen. De trend om met kleurrijke snoeren en mooie sierlampen snel een extra lichtpunt te creëren zet door. Naast makkelijk geeft het ook een creatieve draai aan een interieur. De snoeren van HOOPZÏ zijn standaard 4,5 meter!