4SmallOnes VOF


ADRES

Aalsmeerderweg 249 A-7

POSTCODE

1432 CM

PLAATS

Aalsmeer

WEBSITE

STANDNUMMER

2.C040

Merken

Ekobo

Tijdloos eco-design… dat is EKOBO. Bamboe-servies van een innovatief ontwerp, in uiteenlopende kleuren en altijd robuust en van hoge kwaliteit. Geschikt dus voor dagelijks gebruik en veilig voor grijpgrage handjes die het liefst alles ‘zelluf’ willen doen. EKOBO is dé grondlegger in bamboegebruik en past enkel FSC-gecertificeerd bamboe toe. Mooi en ecologisch-vriendelijk tafelen dus voor jong en oud

We Might Be Tiny

Placemats van We Might Be Tiny uit Australië is gemaakt van siliconen (BPA vrij!). Deze placemats maken van elke maaltijd een feestje. Ze zijn er niet alleen in leuke hippe kleuren maar zijn daarnaast ook anti-slip én ook nog eens erg gemakkelijk schoon te maken want ze zijn geschikt voor in de vaatwasser (bovenste gedeelte). Erg praktisch met die grote knoeipotten in huis!

Hevea

Natuurlijk rubber De Hevea artikelen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Doordat de fopspenen uit één stuk bestaan kunnen er geen bacteriën in de speen achter blijven omdat de speen geen naden heeft. De spenen zijn zowel in een ronde vorm als een anatomische vorm verkrijgbaar. Ook de badeendjes zijn gemaakt uit één geheel waardoor er geen water in kan achterblijven of bacteriën zich kunnen ontwikkelen.

Ailefo

De boetseerklei van het Deense familiebedrijf Ailefo is gemaakt van gecertificeerd organische producten. Spelen met boetseerklei wakkert de creativiteit aan en is plezierig voor iedereen vanaf 2 jaar. Ailefo gebruikt geen geurstoffen of parabenen. De boetseerklei bevat alleen milde en voedselveilige bewaarmiddelen. Het is dus perfect veilig om met deze klei te spelen: zacht voor de huid, en als er soms al wat boetseerklei in de mond verdwijnt, kan dat absoluut geen kwaad.