Babsee


ADRES

Johannes Vermeerstraat 34

POSTCODE

2102 BW

PLAATS

Heemstede

STANDNUMMER

A059

e zonnebril met leesdeel is het resultaat van onze missie: Babsee wil graag je leven een beetje makkelijker maken met een oplossing die net zo nuttig als mooi is.

Waarom kunnen praktische dingen niet gewoon ook mooi zijn. Het lijkt erop dat naarmate we ouder worden we moeten kiezen tussen iets dat er goed uit ziet of gewoon praktisch is. Babsee gelooft dat dat anders kan.

Op af, op af, op af. Een herkenbaar probleem voor iedereen die aan een leesbril toe is. Hoe kunnen we dit voor iedereen zo goed mogelijk, betaalbaar en stijlvol oplossen. En zo is de Babsee- de zonnebril met leesgedeelte ontstaan. Een mooie bifocale zonnebril met standaard leesbril sterktes – die je zo mee kan nemen uit de winkel.

Merken

Babsee

De zonnebril met leesdeel Op af, op af, op af. Een herkenbaar probleem voor iedereen die aan een leesbril toe is. Hoe kunnen we dit voor iedereen zo goed mogelijk, betaalbaar en stijlvol oplossen. En zo is de Babsee- de zonnebril met leesgedeelte ontstaan. Een mooie bifocale zonnebril met standaard leesbril sterktes – die je zo mee kan nemen uit de winkel.