Croon & Croon


ADRES

Edisonweg 28

POSTCODE

4207 HG

PLAATS

Gorinchem

STANDNUMMER

B090

Welkom bij Croon & Croon Design
Croon & Croon Design ontdekt originele, innovatieve en praktische producten van over de hele wereld, op het gebied van wonen, lifestyle en design. We importeren en distribueren deze producten voor retailers.

Over ons |

Met groots enthousiasme en veel plezier importeren en distribueren we hippe merken en originele, innovatieve en praktische producten van over de hele wereld. Dit doen we voornamelijk op het gebied van wonen, lifestyle en design. Twee maal per jaar, in het voor- en najaar, introduceren wij nieuwe collecties.
Ons sales team zorgt ervoor dat winkels in België, Nederland en Luxemburg deze mooie producten kunnen verkopen.

Wij hebben verstand van zaken en daar zijn we trots op. We staan je graag met raad en daad bij. Iedere dag opnieuw streven we naar een prettige samenwerking met optimale service. Een persoonlijke benadering, korte lijnen en een adequate afhandeling – zonder verlies van kwaliteit,

Merken

reisenthel

Creatief, enthousiast en met liefde voor detail: al meer dan 40 jaar maakt het merk reisenthel het dagelijkse leven mooier door middel van praktische, kleine en grote hulpjes voor thuis en onderweg. Vandaag de dag heeft reisenthel een plaats in vele huishoudens door het moderne, innovatieve design en de doordachte functionaliteit van de producten. Het merk wil dan ook met ieder product iets nieuws op de markt brengen en bijdragen aan functionaliteit en mobiliteit. De producten zijn praktisch en van

Gingko

Gingko is er van overtuigd dat tijd slim, stijlvol, eenvoudig én functioneel kan zijn. Het welvarende bedrijf heeft een frisse kijk op moderne technologie en weet dit feilloos te integreren in verfijnd design. Soms is het leven gecompliceerd en is technologie te complex. Daarom zijn de producten van Gingko eenvoudig, maar zeker niet saai!

Wunderkey

Wunderkey transformeert elke sleutelbos in een slimme en modieuze accessoire. Met slechts één beweging schuif je de juiste sleutel naar buiten. Zonder irritant gerinkel. Wunderkey is binnen enkele seconden aan te passen. Je hebt alleen je sleutels nodig en een muntje van 1 cent (wordt meegeleverd). Je kunt tot maar liefst 16 sleutels opbergen. Het product wordt volledig geproduceerd in Duitsland en is kwalitatief zeer hoogstaand. Kortom: het perfecte accessoire om te joggen, fietsen, motorrijden en wandelen.