Dutch Creative Brands BV


ADRES

Groothandelsweg 1

POSTCODE

2645 EH

PLAATS

Delfgauw

STANDNUMMER

E054

Dutch Creative Brands (DCB) is een door innovatie gedreven organisatie, actief in meer dan 85 landen over de hele wereld. DCB helpt mensen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, om het beste resultaat en het meeste plezier te halen uit wat ze doen. Onze focus op talent vertaalt zichzelf naar de merken Vacu Vin en Tomorrow’s Kitchen, waar innovatie en inspiratie centraal staan.
Vacu Vin stelt zich als doel het top-of-mind one-stop merk te zijn voor alle wijn en bar gerelateerde accessoires en kennis.
Tomorrow’s Kitchen inspireert de consument tot het hebben van een gezonde levensstijl in de vorm van creatieve producten voor het maken, serveren en opbergen van eten.

Merken

Vacu Vin

- Breed assortiment van accessoires voor wijn, bier, cocktails en andere dranken. - Variatie van klassieke tot innovatieve producten. - Toegankelijke informatie om de kennis van de consument te verrijken.

Tomorrow's Kitchen

- Breed assortiment van producten die keukenactiviteiten makkelijker, sneller en leuker maken. - Innovatieve producten voor het bereiden, serveren en opbergen van eten. - Inspirerende content om mensen richting een gezonde levensstijl te bewegen.