Dutchdeluxes BV


ADRES

Lucas Gasselstraat 2

POSTCODE

5613 LB

PLAATS

Eindhoven

STANDNUMMER

D051

Dutchdeluxes creëert fashion in de keuken. Opgericht in 2013 door een koppel met passie voor mode en koken. Van geweldige schorten tot extra grote serveerplanken in massief noten en eiken, maar ook in felle kleuren! Bijzondere materialen, stoffen, dessins en vormen. Modisch.

Bekend om hun lederen schorten in volnerfleder, die een prachtige patina krijgen na verloop van tijd. Uitgebreid met schorten in stretch denims, gecoate denims en gekleurde corduroys welke aan 2 kanten draagbaar zijn.

Dutchdeluxes houdt van tradities en is gek op natuurlijke materialen. Dutchdeluxes zet een nieuw standaard, want ‘wining & dining’ gaat over jezelf verwennen, jezelf goed voelen EN er goed uitzien!

Merken

Dutchdeluxes

Onze schorten komen in verschillende stijlen, omdat we allemaal een eigensmaak hebben in cuisine en in mode. De elegante Zipper style, de edgy BBQ style, de klassieke Belt buckle, de comfortabele Suspender en onze Reversible schorten voor iedereen die van afwisseling houdt. Maar Dutchdeluxes heeft meer van lederen dienbladen, houten planken in massief noten & eiken, lederen ovenhandschoenen en perfecte placemats. Bezoek nu onze website en ontdek de hele collectie!