EA Pens & Paper


ADRES

Bedrijvenweg 3

POSTCODE

5388 PN

PLAATS

Nistelrode

STANDNUMMER

B014

Wij, EA Pens & Paper/EuroAgenda zijn een uitgeverij met meer dan 30 jaar ervaring in papieren bureau- en zakagenda’s. Distributeur van de LEUCHTTURM1917, Ballograf, Burger Swiss Pen en agent van de Semikolon stationery products. Onze afnemers behoren tot de boek- en kantoorvakhandel, suppliers van promotionele artikelen en product media.

Merken

LEUCHTTURM1917

DETAILS: genummerde pagina's, inhoudsopgave, een aantal geperforeerde pagina's achterin om los te scheuren indien nodig, zelfklevende labels om te archiveren en een 2 leeslinten. In vier varianten: gelinieerd, blanco, dotted (stipjes) en ruitjes.Vanaf een Master 225 x 315 mm tot een met X-mini 58 x 82 mm. Daarnaast nog een collectie "special editions" zoals de Bullet Journal, Change Journal en 100 jaar Bauhaus. DETAILS MAKE ALL THE DIFFERENCE.

Semikolon

Het basisidee achter Semikolon is het creëren van een reeks stationery producten met een minimalistisch design in moderne kleuren. Het ontwerp en het kleurenschema bieden de mogelijkheid om fotoalbums, notitieboeken en dozen met elkaar te combineren.Semikolon producten worden nog steeds gemaakt, zoals al meer dan 30 jaar, met de hand en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dit illustreert duidelijk de tijdloze benadering van het merk voor design die niet onderhevig is aan vluchtige modetrends. Semikolon is nu een moderne klassieker geworden.

Ballograf

Gemaakt in Zweden. Het verhaal van Ballograf begon in 1945 in een garage in Götenborg. Door de jaren heen zijn de producten continu ontwikkeld en verbeterd, dus met een gerust geweten wordt er een levenslange garantie gegeven op elke pen die de fabriek verlaat. Er wordt gewerkt met zorgvuldig geselecteerde materialen om ervoor te zorgen dat de pennen voldoen aan de hoge standaardeisen. De 35 werknemers in de fabriek in Götenborg produceren jaarlijks meer dan 4 miljoen balpennen en vulpotloden.