Fashionworks Benelux


ADRES

Binnendelta 1 w 1

POSTCODE

1261 WZ

PLAATS

Blaricum

STANDNUMMER

C056

Geïnspireerd door bewust leven en door hedendaags industrieel design. ORBITKEY maakt doordachte producten om het dagelijks leven te verbeteren door slim design.

We hadden een eenvoudig idee om onze frustratie op te lossen die we hadden met onze rommelige sleutelbossen die je telefoon beschadigen, lawaai maken en inderdaad er rommelig uitzien.
We zijn een klein team van creatieve en gepassioneerde designers die impact willen hebben in de wereld van de organisatie en design . Gevestigd in de prachtige stad Melbourne, Australië.

Merken

ORBITKEY

Geïnspireerd door bewust leven en door hedendaags industrieel design. ORBITKEY maakt doordachte producten om het dagelijks leven te verbeteren door slim design. We hadden een eenvoudig idee om onze frustratie op te lossen die we hadden met onze rommelige sleutelbossen die je telefoon beschadigen, lawaai maken en inderdaad er rommelig uitzien. We zijn een klein team van creatieve en gepassioneerde designers die impact willen hebben in de wereld van de organisatie en design . Gevestigd in de prachtige stad Melbourne, Australië,