IB Laursen


ADRES

Broekweg 43

POSTCODE

3131HC

PLAATS

Vlaardingen

STANDNUMMER

C045

IB Laursen is één van de trendsetters in de Scandinavische landen als het om woonaccessoires, cadeauartikelen en verpakkingsmaterialen gaat.

Een warm Deens familiebedrijf met een ruime collectie woonaccessoires, keukenartikelen, badkameraccessoires, verpakkingsmaterialen en tuinaccessoires.

Drie keer per jaar kunt u de sfeer van de nieuwe Deense collectie, met zorg samengesteld door het team van IB Laursen, bewonderen in een prachtige brochure. In de nieuwe brochure SPRING & SUMMER 2019 worden de trends van het voorjaar en de zomer 2019 prachtig weergegeven.

Merken

IB Laursen

IB Laursen is een prachtig Deens familiebedrijf, al meer dan 40 jaar een van de trendsetters in Scandinavië, met geweldige, functionele woonaccessoires, leuke accessoires voor in de keuken, badkamer, tuin en een prachtige lijn verpakkingsmaterialen. Onder IB Laursen vallen de volgende merken: MYNTE een prachtig kleurrijk servies geschikt voor vaatwasser, vriezer, magnetron en oven. Casablanca stoneware, ALTUM een prachtige wellnesslijn met heerlijke geuren en natuurlijke ingrediënten en Stillenat de merknaam voor onze bijzondere kerstcollectie.

Gabrielle Paris

Gabrielle Paris gebruikt 100% natuurlijk linnen. De natuurlijke linnen vezels die we gebruiken voor ons linnen komen uit Europa en zijn volledig ecologisch. Er worden lange vezels gebruikt voor ons linnen, dat vervolgens met een bepaalde techniek wordt omgezet in garen. De linnen en katoenen vezels worden zorgvuldig geselecteerd op hun draadtelling, hun gewicht en de specifieke afwerkingstechnieken maken de producten van Gabrielle Paris echt uniek.