Iconique | Tea Netherlands


ADRES

Witte de Withstraat 1A

POSTCODE

3012 BK

PLAATS

Rotterdam

STANDNUMMER

D105

Tea Netherlands heeft als basis de liefde voor Nederland en thee. We vertellen de verhalen van ons land, onze steden en haar inwoners aan de hand van unieke 100% biologische mélanges. Graag stellen we je voor aan de inwoners van TEA Netherlands, AmsTEAdam, MaasTEAricht, RotTEAdam, UTEArecht, TEA Hague!
Op Spotlight presenteren we ook onze collectie Tea Cards. De unieke postkaart gevuld met losse thee en die je met een normale postzegel kan verzenden. Stuur ook ’n kopje thee naar familie, vrienden of wie je ook maar wilt verrassen. Elke gelegenheid heeft zijn eigen kaart en smaak, van bruiloft, geboorte tot beterschap… elke kaart is uniek. En mis zeker ook onze SinTEAklaas specials, Kerst Collectie en theeplanten niet!

TEA Netherlands wordt lokaal geproduceerd. We werken daarbij samen met inwoners uit de regio met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat drinkt nog een stukje lekkerder! GreeTEAngs!

Merken

Tea Netherlands

Tea Netherlands heeft als basis de liefde voor Nederland en thee. We vertellen de verhalen van ons land, onze steden en haar inwoners aan de hand van unieke 100% biologische mélanges. Graag stellen we je voor aan de inwoners van TEA Netherlands, AmsTEAdam, MaasTEAricht, RotTEAdam, UTEArecht, TEA Hague! Op Spotlight presenteren we ook onze collectie Tea Cards. De unieke postkaart gevuld met losse thee en die je met een normale postzegel kan verzenden. Stuur ook 'n kopje thee!