Immenz VOF


ADRES

Veerpolder 19-015

POSTCODE

2361KX

PLAATS

Warmond

STANDNUMMER

1.F068

ImmenZ is een groothandel met net even dat andere assortiment. We richten ons op duurzame groei, van het kind en van U als ondernemer. Kernthema’s zijn samenwerking, natuurlijk materiaal, milieubewustzijn, zorg voor de aarde en duurzame groei._x000D_
Voor Nederland en België zijn wij distributeur van o.a. KORXX, Corvus Toys , La Siesta, Lepale, Litogami, Little sun, Marbushka, Pebeo, Seccorell, Sumblox, TicToys, Dubbelzes, Het Kleine Avontuur, Blockwallah, Bioviva, Spinifex, Talcus speksteen en Arteko veganistische klei. Dit jaar groeiden we met vele nieuwe merken speelgoed en materiaal voor de creatieve- en hobbymarkt. Zo maken we gezond en verantwoord spelen steeds verder mogelijk!_x000D_
Voor Europa zijn wij exclusief distributeur voor Crayon Rocks®, een bijzonder sojawaskrijtje, Natural Earth Paint®, een professionele ecologische verf en schmink, Stick-lets™, een uitdagend constructiemateriaal voor educatief en vrij spel en BubbleLab, gigantische grote zeepbellen maken, is in co-creatie gerealiseerd met Het Kleine Avontuur. Wij leveren ook aan buitenlandse groothandels.

Merken

Crayon Rocks®

Crayon Rocks Crayon Rocks® is genieten van het tekenen en kleuren zonder frustratie omdat het krijtje zo fijn is om in de vingers te houden. Ze ontwikkelen de fijne motoriek en bereiden de vingers voor op schrijfvaardigheid. Crayon Rocks® zijn natuurlijke sojawas krijtjes van geteelde sojabonen en gekleurd met minerale pigmenten. Ze zijn ontworpen om de pengreep en de spieren van een kind te versterken CrayonRocks® worden gebruikt, thuis, kinderopvang, scholen en bij (ergo)therapie. Ook worden ze gebruikt bij kinderyoga.

Natural Earth Paint

Natural Earth Paint - milieuvriendelijke verf van de aarde Op zoek naar volledig natuurlijke, zeer kwalitatieve en bovendien economische verf ? Natural Earth Paint gebruikt natuurlijke kleurpigmenten uit de aarde en andere organische ingrediënten om volledig veilige, duurzame, en prachtige verf te maken. Natural Earth Paint levert verschillende varianten verf van de hoogste kwaliteit. Alle verf is gemaakt zonder conserveermiddelen, zware metalen, toxische oplosmiddelen, kunststoffen en vulstoffen. De pigmenten worden gebruikt in zowel de kinderverf, Schmink en Olieverf

Stick-lets

Stick-lets™ EU - because mother nature misses us! Stick-lets™ zijn flexibele, duurzame, herbruikbare en weerbestendig silicone verbindingsstukken. Stick-lets™ worden geadviseerd vanaf 6 jaar, en zeker ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar om eenvoudig stokken met elkaar te verbinden of binnen/buiten tenten te bouwen. Aangeboden variërend van een kleine startset met 6 Stick-lets tot een uitgebreide set van 90 stuks, geschikt voor grote groepen. (open ended play). Stick-lets passen binnen STEAM (Engelse afkorting voor Science, Technology, Engineering, Art en Mathematics).

Bubblelab

BubbleLab, maak meterslange bellen Verwondering, plezier en enthousiasme. BubbleLab is een prachtig product wat laat zien hoe je op een eenvoudige manier prachtige dingen kunt ontdekken en beleven. Met BubbleLab maak je namelijk zelf een speciaal sopje om meterslange bellen te blazen! (Do It Yourself) Basispakket Een gebruiksaanwijzing, stokjes en touw en twee buisjes bubblepoeder: met het basispakket haal je alles in huis om gigantische zeepbellen te gaan maken. Voor 5 liter sop. Tevens Party Fun Edition en Xtra verkrijgbaar.

The Loome

The Loome™ EU The Loome is het DIY hobbygereedschap voor liefhebbers van breien, haken, naaien, borduren en ander handwerk met textiel! Met dit 5 in 1 gepatenteerd uniek handwerkgereedschap maak je pompoms, kwastjes (tassels), vriendschapsarmbandjes, weefwerkstukjes en koord voor allerhande gebruik, zoals het versieren van je kleding, je tas, je sleutelhanger of om dingen te personaliseren. Werkt zeer rustgevend en inspirerend. Creativiteit gewaarborgd! Dus pak wol, katoenen draad, touw en garen uit de kast en laat je creativiteit los.

CorvusToys

Corvus Toys NL & BE Corvus Toys heeft 2 merken praktisch speelgoed in een super stoer nieuw jasje gestoken. Kids at Work Dit speelgoed is het ultieme gereedschap voor kinderen. Echt gereedschap, speciaal ontworpen voor kleine handen. Zo kunnen ook de allerjongsten thuis écht helpen met klussen. Kids at Work is stoer, hip en soms een tikkeltje nostalgisch! Rattlesnake Deze kindermuziekinstrumenten brengen muziek in een kinderleven. Mooie instrumenten, een tikkeltje nostalgisch en retro met goede klanken voor kinderen.

Marbushka

Marbushka design spellen Marbushka biedt een prachtige lijn, veelal handgemaakte bord- en memory spellen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals houten dobbelstenen, figuren, papier, canvas en karton. Hoge kwaliteit is met nadruk van toepassing op deze kwalitatieve Hongaarse spellenlijn en er wordt nauw samengewerkt met de lokale leveranciers om dit te bereiken. Fairtrade Deze spellen hebben werkelijk alles. Er zijn zowel competitieve als coöperatieve varianten, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud tot welke leeftijd dan ook.

Sumblox

SumBlox, rekenen wordt een spel Met Sumblox is een product wat het mooiste van rekenvaardigheid en spel combineert. Bouwblokken van hoge kwaliteit hardhout in de cijfers 1 tot en met 10. Ontdekkend spelen met cijfers (fractions) SumBlox voor het verkennen van de wereld van getallen. Ze zijn al geschikt vanaf 2 jaar. Rekenen SumBlox is een échte rekenmethode. Optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen, het kan écht allemaal. Bouwen Bijzondere vorm van de blokken maak je er unieke bouwwerken mee!

Lepale

Lepale KIDS De ergonomische kinderschep is een vrolijk kleurig ontwerp waar je uren speelplezier mee kan beleven! Deze schep is nagenoeg onbreekbaar! Een shovel of baggeraar kun je hem ook noemen met zijn ergonomische grip. De Lepale schep maakt dat kinderen gaan graven zoals de mens dat van oudsher heeft gedaan: naar zichzelf toe. Deze schep ondersteunt dus de natuurlijke ontwikkeling en motoriek van kinderen. Met dit innovatieve gereedschap kun je graven, baggeren, scheppen, water nemen, omscheppen, paden maken.

Spinifex Cluster

Spinifex Cluster SPINIFEX CLUSTER is supersterk bouwspeelgoed ofwel constructiespeelgoed. De houten bouwstaven zijn houten stokjes met een lengte van 20 cm met uitsparingen, die gemakkelijk en intuïtief in elkaar te zetten zijn. Met Spinifex cluster kunnen kinderen hun eigen solide bouwwerk maken. Dergelijk materiaal helpt om creativiteit te ontwikkelen en zelfwaardering te ondersteunen. De onbeperkte verscheidenheid in bouwvormen welke je kunt maken met het constructiemateriaal SPINIFEX CLUSTER blijkt door opvoeders hoog gewaardeerd.

Bioviva

Bioviva ecologische spellen over de natuur NL Met de spellen van Bioviva (FR) kunnen kinderen veel ontdekken en hun observatievermogen oefenen. Veel van de spellen zijn coöperatief en er zijn leuke spellen voor kinderen vanaf 2 en 3 jaar, wat altijd nog lastig te vinden is. Diverse vertalingen in het Nederlands. Door de thema's natuur, duurzaamheid en milieu toe te voegen aan de spelvarianten, is het een lijn spellen die daadwerkelijk bijdragen aan zorg voor een mooie aarde.