IZY Bottles


ADRES

Markt 9

POSTCODE

2801JG

PLAATS

Gouda

STANDNUMMER

D053

IZY Bottles doet er alles aan om samen met jullie een verschil te maken in de vermindering van het gebruik van slecht afbreekbare producten! Laat daarom je plastic flesjes vanaf nu staan, en stap over op het gebruik van IZY Bottles! Zo kunnen we samen een verschil maken!

IZY gebruikt milieu vriendelijke materialen, én zorgt er voor dat de niet-milieu vriendelijke materialen niet meer/minder gebruikt worden! Dit door daily-use producten aan te bieden, welke de plastic flesjes vervangen, en er ook nog eens awesome uit zien! Op je werk, bij het sporten of tijdens een dagje uit, vergeet je IZY Bottle niet mee te nemen!

Wij van IZY vinden het super belangrijk om zo milieu-vriendelijk te leven. Laten we stoppen met het gebruik van ‘single-use’ plastic producten en samen een verschil maken!

Merken

IZY Bottles

IZY Bottles doet er alles aan om samen met jullie een verschil te maken in de vermindering van het gebruik van slecht afbreekbare producten! Laat daarom je plastic flesjes vanaf nu staan, en stap over op het gebruik van IZY producten! Zo kunnen we samen een verschil maken!