Lambertz Zoetwaren


ADRES

Saturnusweg 4F

POSTCODE

6971 GX

PLAATS

Brummen

STANDNUMMER

A026

Lambertz specialiteiten staat voor een bijzonder en heerlijk assortiment. De stijlvolle Likorettes van De Likeur & Jeneverfabriek zijn een van de uitblinkers van het productportfolio.

De likorettes zijn ontworpen voor de speciaalzaken door het alcohol percentage onder de 15% te houden, hierdoor is de smaak heerlijk zacht en een leuk cadeau idee.

Lambertz specialiteiten heeft een assortiment met meer dan 1000 producten bestaande uit verschillende exclusieve distributies en eigen importen als Churchill’s confectionery, ambachtelijke fudge en Ace Tea. Het assortiment bestaat uit chocolade, ambachtelijke nougat, zoetwaren, cadeau artikelen, seizoen producten en aanverwante relatiegeschenken op maat. De producten worden op een persoonlijke manier geleverd aan speciaalzaken door heel Nederland.

Merken

De Likeur & Jeneverfabriek

Likorettes zijn likeuren met een lager alcohol percentage, onder de 15%. De smaak is hetzelfde als een likeur maar de afdronk is zachter. Deze strak gevormde lijn van de Likeur & Jenever Fabriek Amsterdam is te vinden bij de betere delicatessen-, kaas- en koffie en thee winkels door heel Nederland. Wij hebben ze in ruim 30 verschillende smaken. Alles ambachtelijk met passie gemaakt.