Mini Art


ADRES

29 segment

POSTCODE

6921RC

PLAATS

Duiven

STANDNUMMER

F066

Mini Art Products is sinds 1989 actief als uitgever en producent van kado kaartjes, naam etiketten, naambedrukt lint en handelsdrukwerk.

Voor etiketten, drukwerk en naambedrukt lint, beschikken wij over een eigen DTP-afdeling, zodat wij snel voor een ontwerpvoorstel kunnen zorgen. De kadokaartjes worden ontworpen door freelance ontwerpers, zodat we altijd een mooie mix hebben van verschillende stijlen. Door onze jarenlange ervaring in de detailhandel zijn wij in staat met de vele trends mee te gaan. Het kleuren spectrum van lint en etiketten is groot, daarentegen houden we de minimale bestelhoeveelheid laag, zodat we voor iedere detaillist bereikbaar zijn.

Merken

Together

n samenwerking met interieur ontwerpster Monica Bodt van “thuis met moon” is een unieke kaarten serie ontstaan. De combinatie van een kaart versturen, de expertise van Mini-Art, en een kaart als afbeelding toepassing in het interieur, typisch Thuis met Moon, maakt deze serie uniek. De samenwerking ontstond in 2017. Een goed gesprek over wenskaarten leidde tot een eerste afspraak waar wederzijdse wensen op tafel kwamen. Monica gaf haar creatieve inbreng en Mini-Art digitaliseerde haar gedachten tot een wenskaart. Er kwam