OKU Business Partners


ADRES

Zonnebaan 30

POSTCODE

3542 EE

PLAATS

Utrecht

STANDNUMMER

1.E018

Oku Business Partners staat voor Goed Spelen én dus voor speelgoed van hoge kwaliteit!

Merken

PlanToys

PlanToys vervaardigd op een zeer duurzame manier houten speelgoed. PlanToys heeft een uitgebreide collectie speelgoed waarin kinderen gestimuleerd worden in hun ontwikkeling door het spelen met speelgoed van PlanToys. Met tevens aandacht voor design en kinderen leren om zorg te dragen voor de natuur.

Play&Go

Play&Go ontwerpt speelgoed-en opbergzakken met leuke trendy designs.

Affenzahn

Affenzahn ontwerpt kinderrugzakken, koffers, portemonnees, etuis en toilettassen met dieren in de hoofdrol. Grappige en hoge kwaliteit producten met allerlei leuke details en extra's voor stevigheid en veiligheid. Gemaakt van 50% van gerecycled petflessen.

Ebulobo

Het Franse merk Ebulobo ontwerp en maakt speelgoed voor de allerkleinsten. Elke collectie met een eigen verhaal en bedoeld om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Nieuw in de collectie zijn de bamboe bordjes, cups en bestek.

Monchhichi

De meest schattige knuffelaapjes, de Monchhichi's, niet alleen om te spelen maar ook om te verzamelen. Tegenwoordig hebben ze een eigen televisieserie op de Nederlandse en Belgische televisie.

Cubey

Twee Nederlandse ontwerpers hebben hun gezamenlijke passie voor de natuur, dieren en de wondere wereld van het vaderschap gebundeld en dat heeft hen gebracht tot een eerste collectie houten puzzels en een dierlijk leuke memory. En hier blijft het niet bij, de volgende ontwerpen zijn al in de maak.

Relevant Play

Relevant maakt Kinetic Sand en Madmattr

Hubelino

Knikkerbanen

Lion Touch

Kinderverkleedkleding ridders, prinsessen en piraten!

Primo

Kleurpotloden, klei, waskrijt, viltstiften, verf, lijm

Walky Talkies

Sokken met een verhaal