O’That


ADRES

Nobellaan 23

POSTCODE

5251 XK

PLAATS

Vlijmen

WEBSITE

o-that.nl

STANDNUMMER

1.C043

O´That staat voor een totaalpakket aan leuke, praktische, verantwoorde, speelse en originele baby- en peuterartikelen waaronder ons eigen merk ” Ootje Kadootje” _x000D_Ben je op zoek naar leuke, hippe of originele babykadootjes? Zoek je compacte aanvulling voor je winkelassortiment? Dan kun je zeker bij ons terecht._x000D_De groothandel O’That babyhebbedingetjes bestaat uit deco-artikelen en babyaccessoires, die zijn ontworpen en gemaakt in eigen beheer in Nederland of in het atelier in Hongarije of…. speciaal voor u zijn ingekocht. Zoals het trendy houten speelgoed van Kidsboetiek en de bijtspeeltjes van Logan & Alice._x000D_Onze deco-artikelen sluiten prima aan bij het huidige mode- en interieurbeeld. Ze zijn leuk van prijs en van een goede kwaliteit. De collectie deco-artikelen wordt nog gemaakt volgens de ouderwetse ambacht in traditionele textieltechnieken. Ook vertegenwoordigen wij in Nederland de hippe Bibs spenen en trendy silicone slabben van Mushie&Co.

Merken

Ootje Kadootje

Een collectie van hippe, trendy babyaccessoires en babyspeeltjes. Ze zijn ontworpen door onze eigen mensen en worden met veel liefde handgemaakt in de thuiswerk en kleine ateliers in Europa. Wij staan voor hip, duurzaam en eco vriendelijk.

Kidsboetiek

Kids Boetiek is een trendy merk voor kinderen. De producten worden eveneens met veel liefde handgemaakt in Europa. De collectie bestaat uit houten speelgoed, kartonnen speelgoed en kinderkoffertjes. Kids Boetiek staat voor hip, duurzaam en eco vriendelijk.

Logan & Alice

Logan & Alice is een prachtig merk uit Australië, wat door O’That Babyhebbedingetjes wordt gedistribueerd in de Benelux. Het is een serie bijtringen die niet alleen praktisch is, maar ook trendy. De maatvoering is zo gemaakt, dat ze gemakkelijk vast te houden zijn. Verkrijgbaar in trendy kleurtjes en vooral veilig . De Logan & Alice bijtringen zijn van premium kwaliteit en ontworpen en gemaakt in verschillende structuren. De bobbeltjes aan de achterzijde zijn masserend voor pijnlijk tandvlees en voelt fijn.

Bibs

BiBS fopspeentjes. Dé hit in Denemarken is weer helemaal terug! Lekker retro en daarom zo hip!De BiBS fopspeen is 100% BPA en PVC vrij. Tevens nu ook de silicone slabben met gootjes in de te gekke hippe kleurtjes. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende toffe kleurtjes en er komen elke keer weer nieuwe kleurtjes bij. Zo kan je elke dag je baby op en top stylen met de juiste kleur van de speen bij de juiste outfit.