Phanine BV


ADRES

Speijkerstraat 4

POSTCODE

5492NP

PLAATS

Sint-Oedenrode

STANDNUMMER

1.E030

Phanine, Fantasy Brand House_x000D_
Wij ontwikkelen en produceren unieke collecties vrolijke kinderaccessoires en verkleedkleding. Naast onze twee merken SOUZA!® en ROSE & ROMEO® ontwikkelen en produceren wij ook private label artikelen voor bekende winkelketens, pretparken en musea. Zo brengen wij vrolijkheid en kleur in de wereld van kinderen!

Merken

Souza!

SOUZA!® – Met een bijzonder oog voor detail en kwaliteit SOUZA!® is een wereld vol originele en vrolijke accessoires en verkleedkleding van hoogwaardige kwaliteit voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Met SOUZA!® fleurige en kleurige accessoires stappen kinderen in een betoverde wereld. Dat doen ze met het grootste gemak dankzij de perfecte pasvorm van SOUZA!® verkleedkleding. Kleding die een lach op het gezicht tovert! SOUZA!® heeft een uitgebreide collectie accessoires die kinderen laat stralen. Diademen, sieraden (voor meisjes én jongens), prinsessenschoenen,

Rose & Romeo

ROSE & ROMEO® – Betaalbare en originele verkleedkleren ROSE & ROMEO® is het merk voor mooie, originele kinderverkleedkleding en -accessoires tegen een betaalbare prijs. Met 25 jaar design-ervaring, ontwikkelen we tweemaal per jaar leuke aanvullingen op de steeds groeiende collectie verkleedkleding, verkleedaccessoires, sieraden en haaraccessoires voor kinderen. Stap in een wereld van betaalbare fantasie op: www.roseandromeo.com.