Plantes & Parfums


ADRES

Hoofdweg 388 Hoofdweg 388

POSTCODE

2908 LJ

PLAATS

Capelle aan den IJssel

STANDNUMMER

C041

De geuren maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse Zee ligt. Deze stad staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfumerie’, vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en van extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren om originele geuren te creëren.

Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke essentiële oliën, die vervolgens, met het oog op duurzaamheid, op traditionele wijze worden vermengd in onze fabriek in de Provence.

Merken

Plantes & Parfums

De geuren maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse Zee ligt. Deze stad staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfumerie’, vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en van extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren om originele geuren te creëren. Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke essentiële oliën, die vervolgens, met het

Provence Flavors

Provence Flavors