Sunware BV


ADRES

Kranenberg 10

POSTCODE

5047 TR

PLAATS

Tilburg

STANDNUMMER

E040

In 1978 werd Sunware opgericht. Vandaag de dag zijn wij als internationaal opererend bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van allerhande oplossingen voor een opgeruimd huis én een opgeruimd gevoel.

Een opgeruimde woon- of werkplek draagt bij aan rust in je hoofd. Omdat er veel minder tijd en energie wordt besteed aan zoeken, blijft er veel meer ruimte over voor de dingen die er écht toe doen. Vanuit die gedachte creëert Sunware al meer dan veertig jaar slimme, functionele en stijlvolle oplossingen die voor een opgeruimd gevoel zorgen. Producten waar je blij van wordt. Zodat we optimaal kunnen genieten van een perfect georganiseerd leven.

Ons motto is Perfectly Organised. Dat motto heeft niet alleen betrekking op onze gebruikers. Zelf zijn wij het ook. Perfectly Organised slaat op ons productaanbod, onze service en de manier waarop wij als bedrijf in het leven staan.

Merken

Sunware

Slimme, stijlvolle opbergoplossingen voor elke ruimte in het huis, van de keukenkastje tot zolderkamer. Praktische producten voor de keuken waardoor voedsel meenemen makkelijker wordt en je eten lekker lang vers blijft. Een brede range afvalbakken voor elke ruimte. Al onze producten worden met de grootst mogelijke aandacht ontworpen en met zorg geproduceerd volgens de hoogste standaarden. Ons perfect georganiseerde productaanbod kent vier categorieën.