Thijssen Sales Service


ADRES

'T HOFKE 139

POSTCODE

5641 AK

PLAATS

Eindhoven

WEBSITE

STANDNUMMER

A010

ALEX CLARK is het internationaal onderscheidende en exclusieve concept van wenskaarten en cadeau artikelen waarbij natuur en de dierenwereld centraal staan.
ALEX CLARK een top illustrator uit Durham , Engeland is er in geslaagd om haar beleving van de natuur – en in het bijzonder haar dierenwereld, op een zodanige wijze weer te geven dat dit bij alle leeftijds groepen direct een glimlach en een prettige beleving geeft, die blijft hangen.
ALEX CLARK is een van de unieke concepten die vanaf de start direct een internationaal verkoop succes zijn en is een van de concept pijlers van Euro Greetings – Thijssen Sales Service, die zich jaar na jaar mogen verheugen in een stijgende omzet, zowel in de twee kaart concepten met en zonder wens teksten, als met de cadeau lijnen, waarbij met name in deze laatste groep, de coasters en placemats de bestsellers zijn.

Merken

Alex Clark Collectie

ALEX CLARK is het internationaal onderscheidende en exclusieve concept van wenskaarten en cadeau artikelen waarbij natuur en de dierenwereld centraal staan. ALEX CLARK een top illustrator uit Durham , Engeland is er in geslaagd om haar beleving van de natuur - en in het bijzonder haar dierenwereld, op een zodanige wijze weer te geven dat dit bij alle leeftijds groepen direct een glimlach en een prettige beleving geeft, die blijft hangen. ALEX CLARK is een van de unieke concepten die vanaf de