Thuisrecycling.nl


ADRES

Postbus 999

POSTCODE

3000 AZ

PLAATS

Rotterdam

STANDNUMMER

2.C030

Thuisrecycling is gespecialiseerd in producten en diensten die bijdragen aan een betere toekomst.

We stimuleren bewustwoording, creativietiet en 21e eeuwse vaardigheden. Zo maken we de toekomst Schoon, Leerzaam & Leuk!

Wil je meer weten over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Ons actuele assortiment vind je op: Thuisrecycling.nl/retail

Merken

Makedo

Intuïtief en fysiek speelgoed voor iedereen ouder dan 4 jaar. Al spelend en schroevend met de Makedo toolkit komt de fantasie tot leven. Een kartonnen doos wordt omgetoverd tot draken-kostuum, een eierdoos en wc-rollen worden samen een vrachtwagen. Educatief speelgoed waarmee jong en oud met veel plezier alles in huis kan recyclen én upcyclen!

Clip-it

Clip-it is een creatief montagesysteem volledig vervaardigd van oude plastic doppen. Gemaakt om de mooiste creaties te kunnen maken van plastic schroefdoppen die je al hebt. (frisdrank, water, melk, sap …) Clip-it is de ‘sleutel’ om plastic doppen van alle groottes samen met elkaar te verbinden om prachtige vormen, figuren en objecten te maken. Clip-it stimuleert de creativiteit en motoriek van kinderen en vergroot hun milieubewust denken en handelen.

Oil2Wax

Je oude frituur- en bakolie kan je zelf recyclen door er met behulp van deze sets een geurkaars van te maken. Er zijn meerdere DIY-sets verkrijgbaar in verschillende geuren en groottes. Voor het maken van 1 kaarsje tot het volledig samenstellen van eigen creatieve kaarsen met behulp van de grote giftset. Met deze doe-het-zelf kit maak je in een handomdraai een geurkaarsen van oude plantaardige oliën. Ieder pakket bevat tenminste het speciale Oil2Wax poeder, lontjes en een handleiding. Hier voeg je

CANARY

Makedo heeft de hele wereld afgezocht voor de ultieme gereedschappen voor het snijden van karton en we zijn trots om het Canary merk te introduceren, ontworpen en gemaakt door Hasegawa in Japan. Snel, schoon en veilig snijden van karton met precisie.