Van Dijk Toys


ADRES

Stoutenburgerweg 15

POSTCODE

3784 VD

PLAATS

Terschuur

STANDNUMMER

1.C058

Van Dijk Toys is, werkend vanuit een ideëel oogpunt, een begrip in de wereld van duurzaam houten speelgoed. Wij staan voor eerlijke arbeidsomstandigheden en kwalitatief hoogwaardige producten van de natuur met een duurzame en veilige afwerking. Houtkap en aanplant zijn goed op elkaar afgestemd. De producten die wij voeren hebben een tijdloos design en gaan jaren dan wel generaties mee. Met een eigen Europese en verantwoorde productie heeft de klant altijd kwalitatief hoogwaardige producten in handen. Als distributeur van meerdere merken hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in verschillende segmenten van de markt. U kunt onze producten vinden bij de speelgoedspeciaalzaken, bij scholen en kinderopvang en bij verschillende instellingen._x000D_
Doordat we zowel groothandel als fabrikant in Europa zijn kunnen we een brede markt bedienen.

Merken

Van Dijk Toys

Tijdloos, robuust en duurzaam houten speelgoed van zeer hoge kwaliteit

ByAlex Playmats

De ByAlex playmats creëren een ruimte waar je makkelijk de aandacht kunt verdelen en waar je lekker samen kunt spelen. De producten zijn met aandacht gemaakt, met behulp van de beste kwaliteit materialen die in Nederland zijn geproduceerd. De eclectische prints en easy-care stoffen voegen een extra stijlvol element toe aan een huishouden met kinderen.

Mamatoyz

Mamatoyz is echt een aanvulling op het assortiment van Van Dijk Toys. Met deze uitbreiding spelen wij in op de wensen en behoeften van de markt. Bovendien is ons streven om zoveel mogelijk kinderen met goed en verantwoord houten speelgoed te laten spelen. Alle items zijn EN71 1/2/3 gecertificeerd.

Learnwell

Child development is at the heart of every Learn Well product. From hand-crafted wooden Early Years resources to Primary classroom games, each one is thoughtfully created to give children a wonderful learning experience.

WizzWizz

WizzWizz is houten constructiespeelgoed gemaakt van duurzaam beukenhout en geschilderd met milieuvriendelijk verf. Met WizzWizz kan je op een hele eenvoudige manier iets moois maken, zoals auto’s, vliegtuigen, karretjes en fantasie volle poppetjes. Het is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar en wordt in Nederland met grote zorg gemaakt.