WeB Agenturen


ADRES

Jonkerbosplein 52

POSTCODE

6534 AB

PLAATS

Nijmegen

STANDNUMMER

1.E012

Voor de merken Kinderfeets, en EverEarth behandelen wij de agentuur voor de Benelux. Voor de het merk Selecta voeren wij de agentuur voor Nederland en België.Kenmerkend voor deze programma’s is het hoge kwaliteitsniveau met betrekking tot originaliteit, creativiteit, productie en veiligheid.Voor uitgebreide informatie omtrent producten, levertijden en bedrijfsfilosofie staan we u graag persoonlijk te woord op afspraak bij u in het bedrijf of tijdens een van de beurzen waarop wij exposeren.U kunt ons buiten de beursdagen bereiken per mail en telefoon.Contactgegevens:☏ +31 85 484 14 14✉︎ info@webagenturen.nl

Merken

Kinderfeets

Het verhaal van Kinderfeets begint 5 jaar geleden in San Francisco: De Nederlandse ontwerper Oscar Mulder ging op zoek naar een loopfietsje. Elegant, praktisch en motorisch uitdagend speelgoed van berken multiplex. Balanceer boards, loopfietsen, poppenwagens en de TinyTot, hét eerste loopfietsje voor alle kleintjes vanaf 1 jaar. Hier wordt een prachtig design gecombineerd met verantwoord ondernemen. Biologisch afbreekbare kunststoffen en de samenwerking met “Plant a Tree” liggen aan de basis van ieder product.

WoW Toys

WOW Toys uit Engeland heeft een brede collectie plastic voertuigen voor peuters en kleuters (1-5 jaar). Een merk voor het stoere werk!! Alle voertuigen hebben felle kleuren die erg aantrekkelijk zijn voor deze leeftijdsgroep en zowel grove en fijne motoriek worden geoefend. De auto’s hebben een onverwoestbare frictie motor waardoor ze met weinig moeite meters door de kamer rijden en er GEEN BATTERIJEN gebruikt hoeven te worden. Big fun voor kinderen vanaf 1 jaar en ook voor het milieu.

sigikid

Toonaangevend in design en kwaliteit. Onder het motto: FIRST CLASS FOR KIDS brengt sigikid al 60 jaar prachtige knuffels en knuffelig speelgoed uit. Met onze artikelen worden de zogenaamde “soft skills” bij kinderen ontwikkeld hetgeen steeds belangrijker wordt in onze hedendaagse technologische wereld. Knuffelen is een van de eerste levensbehoeften dus brengt sigikid knuffels voor 0 tot 99 jaar.

Selecta

Hét merk voor hoogwaardig houten speelgoed vanaf de geboorte. Alles wordt in eigen productie in het zuiden van Duitsland gemaakt van uitsluitend gecertificeerd hout uit herbebossingsprogramma’s. Hoogwaardig en kwalitatief esdoornhout, licht van structuur is de beste basis voor kindvriendelijk baby en peuterspeelgoed. Afwerking en kleuring uitsluitend met kleurstoffen op waterbasis. Goed voor mens en milieu.

EverEarth

Motorisch speelgoed, rollenspel, puzzels en een groot gamma uitdagende producten voor binnen- en buitenspel. Alles van FSC genormeerd hout, daarmee geeft EverEarth aan dat kwaliteit niet alleen ligt in het maken van mooi speelgoed maar ook in het verantwoord gebruik van grondstoffen.