loading

Show info

© 2023 Spotlight

Exposant aan het woord!

Lees hieronder de reacties van enkele van de exposanten van Spotlight over hun deelname en het belang van een vakbeurs voor ondernemers.

Kids Licensing, stand C002
Remco van Rijn, Sales Manager Benelux

Wij exposeren op omdat we ons bedrijf en uiteraard ook onze collecties aan een brede publiek willen tonen. Dat kan op Spotlight door de diverse segmenten die elkaar aanvullen.

In deze enorme dynamische markt wisselen collecties zeer snel, daarin zien wij een toenemende vraag in de ontwikkeling van eigen merken ten opzichte van licenties, het is een heuse trend aan het worden is. Lees meer ..

WoW Generation Kids Licensing

Epoch d’Enfance, stand A020
Caroline de Rijcke, National Business Manager Nederland

Na lange tijd is er eindelijk weer een vakbeurs! Dat heeft voor ons een grote toegevoegde waarde. De producten zijn echt te zien en voelen en dat is veel beter dan van een plaatje of online. En de face-to-face gesprekken zijn echt veel leuker dan op afstand!!!

Speelgoed zorgt voor blije kinderen. Dat maakt deze branche zo bijzonder. Spelen blijft belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Dat is geen trend, maar zal altijd zo blijven. Lees meer ..

Epoch Denfance Exposant

Bresser Benelux, stand G040
Iris Bols, Verkoop en Marketing

‘Waarom retailers en ondernemers naar Spotlight zouden moeten komen?’ Om buiten de gebaande paden te zoeken naar een uniek assortiment voor je (web)shop.

‘Onze kinderen zijn onze toekomst, we willen ze nieuwsgierig maken naar alle fascinerende wezens, objecten en gebeurtenissen die de wereld ons te bieden heeft.’ Lees meer ..

Bresser Junior Exposant

Depesche Vertrieb GmbH, stand E040
Ed Spaans, Sales Manager

Wij komen naar Spotlight omdat het de enige beurs is voor de branches waarin wij actief verkopen. We hebben verschillende kadolijnen we die tijdens de beurs graag in de kijker zetten op Spotlight.

De branches zijn voor ons bijzonder omdat er een informele en gezellige sfeer omheen hangt. Het is belangrijk dat ondernemers zich realiseren dat hun bezoek bepalend kan zijn voor deze vakbeurs voor de komende jaren. Als bezoekers wegblijven zullen beurzen een fenomeen van het verleden worden. Lees meer ..

Amscan Europe, stand D040
Patrick Vader, Sales Manager Benelux

Voor ons is Spotlight de enige beurs in Nederland die de feestbranche de juiste aandacht geeft en dat is de reden voor Amscan Europe om weer naar Spotlight te komen.

In mijn opinie zou iedere ondernemer deze beurs moeten bezoeken, om de nieuwste trends te ontdekken, maar ook om collega’s uit de branche te spreken. Daarnaast kun je op een beurs de producten op waarde beoordelen, zijn er vaak interessante workshops en ontmoet je de hele industrie op één plek. Lees meer ..

Amscan Europe Exposant

Van der Meulen, stand E072 + E080
Erik Zandberg, Commercieel Directeur

Spotlight is voor ons de ideale gelegenheid om kennis te maken met onze klanten in het MKB en de convenience- en bookstore sector.

Een vakbeurs bezoeken is de moeite waard. Persoonlijk contact tussen klant en leverancier brengt altijd voordelen op langere termijn. Je kent elkaar persoonlijk en dat maakt de communicatie makkelijker en prettiger. Bovendien is het voor retailers fijn om het ‘gezicht achter het contact’ te leren kennen en voor ons is dat ook heel prettig. Lees meer ..

Van der Meulen Exposant

Feestbeest-kids, stand D053
Kim Hoogervorst, Directeur

Wij komen naar Spotlight omdat we graag meer bekendheid willen krijgen voor onze producten. Een vakbeurs is een mooie gelegenheid voor bezoekers om nieuwe merken te ontdekken, waaronder de onze natuurlijk 😉

Veel kledingwinkels verkopen al onze collectie, maar het past ook perfect in het assortiment van conceptstores, speelgoedwinkels en zelfs speelgoedwinkels. Lees meer ..

VIB® | Very Important Baby, stand A031
Rik Schröder, Directeur

Op Spotlight ontvangen we graag bestaande klanten voor een extra contactmoment. Onze eigen binnendienst is het hele jaar op pad om contact te onderhouden met de VIB®-Dealers, maar het is zo leuk om ze een keer extra te zien in een andere setting en op de beurs kunnen we ook meer laten zien van ons assortiment. Lees meer ..

Very Important Baby Exposant