Aurora

Stand A014

Antwerpseweg 11
B2340, Beerse
belgie
https://www.aurora.be/nl

Merken

Aurora vertegenwoordigt de volgende merken:

Aurora

De ADOC van Aurora is een elegante en functionele metgezel voor al je schrijfavonturen. De verfijnde afwerking en het tijdloze design maken dit ringschrift niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een stijlvolle accessoire. Of je nu op kantoor, in de klas of thuis bent, de ADOC van Aurora is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en esthetiek.

Aurora TESORO

Aurora's Tesoro - Soft Touch - Notebook brengt een creatieve twist aan de anders meer traditionele Notebook categorie. Zijn soft touch cover is stijlvol echter polyvalent in gebruik en introduceert een casual chic op de werkplek. Met zijn slimme accentkleur, rekker en gelijnd crème papier binnenin val niet te betwisten dat ambitie op de agenda staat.

Aurora OCEAN NOTES

Met Aurora's Ocean Notes brengen wij u het beste van wat hedendaagse up-cycling technieken te bieden hebben. Zo wordt de "linnen" cover gemaakt van gerecupereerd zee-plastic en werd er specifiek gekozen voor helder-gerecycleerd schrijfpapier binnenin. Ecologie hoeft dus zeker niet "vingerwijzend" te zijn, integendeel! Goed doen mag ook goed voelen, vandaar de fun aanpak! Iedere notebook-kleur heeft ook zijn eigen zeedier-icoontje, samen met andere toffe details. De Ocean Notes is meer dan een notebook, het is een symbool van positieve

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

10, 11 en 12 maart 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen