AURORA PRODUCTIONS NV

Stand D096

ANTWERPSEWEG 11
2340, BEERSE
belgie
https://www.aurora.be/nl

Merken

AURORA PRODUCTIONS NV vertegenwoordigt de volgende merken:

Aurora ADOC Business

"You only get one chance to make the first impression" en dit is exact waar Aurora's Business ADOC het verschil maakt. Met zijn leder-look, te verkrijgen in een breed kleurenpallet, brengt Aurora u een budgetvriendelijke oplossing om high-end voor de dag te komen. Zo zijn u en uw collega's gewapend om de meest uitdagende business settings te trotseren!!!

Aurora TESORO

Aurora's Tesoro - soft touch - Notebook brengt een creatieve twist aan de anders meer traditionele Notebook categorie. Zijn soft touch cover is stijlvol en introduceert een casual chic op de werkplek. Met zijn 5 verschillende accentkleuren, elastiek en gelijnd crème papier binnenin valt niet te betwisten dat ambitie op de agenda staat. Omslag kan bovendien gepersonaliseerd worden met uw eigen logo, wat u en uw bedrijf prestige geeft!!!

Aurora OCEAN NOTES

Met Aurora's Ocean Notes brengen wij u het beste van wat hedendaagse up-cycling technieken te bieden hebben. Zo wordt de 'linnen' cover gemaakt van gereceupereerd zee-plastic en werd er specifiek gekozen voor helder-gereceycleerd schrijfpapier binnenin. Ecologie hoeft dus zeker niet vingerwijzend te zijn, integendeel! Goed doen mag ook goed voelen, vandaar de fun-aanpak. Elke kleur krijgt een eigen zeedier icoontje, samen met andere toffe details! Deze notebooks zijn een symbool van positieve verandering, doe je mee?

Aurora HERITAGE COLLECTIE

Aurora's Héritage agenda, notebook en project notes weerspiegelt de symbiose tussen oud en nieuw, in Art Deco stijl met een hedendaagse vormgeving van rust en evenwicht. Met onze Heritage collectie legt u de focus op wat voor u belangrijk is.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen