BABYmatters bv

Stand A020

Joseph Van Instraat 30
2500, Lier
belgie
https://www.babymatters.com/nl/

Merken

BABYmatters bv vertegenwoordigt de volgende merken:

YumiYay

Yumi Yay is een kleurrijk en speels Belgisch merk dat gezellige momenten tussen ouder en kind koestert en versterkt. Bij YumiYay staat het kind centraal en de kleurrijke YumiYay dieren vriendjes zoals het beertje Billy, het olifantje Otti, het vogeltje Finn en het aapje Tika. Ontdek YumiYay's nachtlampjes met voorleesboekjes en onze duurzame houten 3-in-1 baby mobiel (kijken - voelen- spelen) met mobielhouder.

Modu

MODU is duurzaam speelgoed en kan gebruikt worden door kindjes vanaf 6 maanden tot 6 jaar. De modulaire blokken bevorderen 'active play' en ' open ended ' play. Modu stimuleert de ontwikkeling, de coördinatie, de creativiteit en bevordert de cognitieve functies van jonge kinderen.

Timio

De TIMIO Player is een interactieve en educatieve audio- en muziekspeler voor kindjes vanaf 2 jaar. TIMIO maakt enkel gebruik van geluid en LED-lichtjes, schermvrij speelplezier dus. Timio biedt 6 uur educatief entertainment in 8 verschillende talen. Timio's audioplayer bevordert de taalontwikkeling. Timio uitbreiding sets van discs, hoofdtelefoon en rugzakje zijn een aanvulling op de Timio audioplayer en apart verkrijgbaar.

Elodie

Elodie is mode, pure luxe en design. Met het Zweedse Elodie toon je jouw gevoel voor stijl. Elodie's prachtige collectie van fopspeenkettingen, fopspeen, slabben, dekentjes, ...laten je baby schitteren.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen