Bbizz Adventure in Sports B.V.

Stand E002

Crommelinbaan 49c
2142 EX, Cruquius
nederland
http://www.bbizzshop.nl

Merken

Bbizz Adventure in Sports B.V. vertegenwoordigt de volgende merken:

Wooden City

Houten mechanische 3D puzzels De houten mechanische 3D puzzels van Wooden City zijn gemaakt van van hoogwaarding, milieuvriendelijk berkenmultiplex. De verschillende modellen zijn uitdagend en super leuk om te maken. De onderdelen druk je gemakkelijk uit de vorm en lijm of speciaal gereedschap is niet nodig. Door de lasergestuurde precieze fabricage zet je alle onderdelen gemakkelijk in elkaar en ontstaat een prachtig resultaat. Zeer nauwkeurig laser gesneden, Geen lijm en geen gereedschap nodig. Voorzien van een uitgebreide stap voor stap handleiding

Tonecheer

Booknook's De booknook's van Tonecheer vormen een mysterieus tafereel tussen je boeken. En het leukste is dat je ze met deze bouwset helemaal zelf in elkaar kan zetten.Book nooks zijn zo breed als twee dikke boeken en zo’n 24,5 cm hoog. De opening is naar je toe gedraaid waardoor je de mysterieuze miniatuurwereld kan bekijken.

XKites

Vliegers XKites is een van de meest bekende kinder-vliegermerken in de Verenigde Staten. Door de spectaculaire ontwerpen en door de 3d vliegers heeft XKites zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende merken. XKites ontwerpt en produceert een brede range kindervliegers met mooie afbeeldingen. De XKites zijn goed van kwaliteit, worden geleverd met vliegerlijn en zijn mooi verpakt. Het assortiment is breed; van minivliegers tot grote 3D vliegers.

Eurodisc

Frisbees en sport discs Eurodisc produceert hoogwaardige sportdiscs voor de wedstrijdsport en voor ultiem plezier. Naast de 175gr wedstrijd disc is er de 110gr kidzz disc voor kinderen en de dogdisc speciaal voor honden. Voor de discgolf sport zijn er speciale discgolf sets, tassen en verschillende soorten discgolf doelen.

Starcube

Puzzelkubus Wie kent originele StarCube niet? Deze magische kubus is al meer dan 30 jaar immens populair en bestaat uit 2 elementen waarmee je vele vormen kan maken. De StarCube 2-in-1 bestaat nl uit 2 cubes, 1 van 6 elementen en 1 van 12 elementen. Met beide cubes kun je de een ster en een kubus maken en samen kun je er natuurlijk een nog veel groter kunstwerk van maken! Deze kleurrijke, geometrische puzzel zorgt voor veel speelplezier! Mooi speelgoeed waar je steeds

Vicfun

Speedminton rackets Vicfun is een wereldwijde toonaangevende fabrikant van indoor racketsportartikelen. De snelle sport Speed ​​Badminton combineert elementen van badminton, tennis en squash.

Tim Bird

Opwindbare vogels Onze vogels verleiden al ruim 50 jaar kinderen overal ter wereld. Het was in Frankrijk 1969 waar Gérard van Ruymbeke deze vliegende vogels heeft bedacht, geïnspireerd door de ornithopter van Leonardo da Vinci. Sindsdien verblijden Tim Bird en zijn jongere broertje Timmy Bird kinderen van alle leeftijden overal ter wereld. Door ze te zien vliegen leren ze de vliegmechanismen begrijpen. Deze geweldige volgels worden aangedreven door een elastieken opwindmechanisme - je hebt geen batterijen of draden nodig.

Spiderkites

Vliegers Eigenlijk wil je nooit echt volwassen worden, of niet soms? Bij Spiderkites vonden ze het daarom een goed idee om innovatieve, mooie vliegers van hoge kwaliteit te ontwikkelen voor een eerlijke prijs. Dat blijkt steeds weer te lukken met nieuwe innovatieve vliegers. Maar het belangrijkste voor Spiderkites is dat ze vooral leuke producten leveren voor hun gebruikers.

Discraft

Sport discs De sport discs van Discraft zijn een klasse apart. De Ultrastar is de meest populaire sport disc ter wereld. Gemaakt in de USA.

Wisdom Ball

Puzzelbal De Wisdom Ball is een ronde cijferpuzzel en een echte uitdaging voor elke 3D-puzzelaar. Zoek je een uitdaging, dan is de Wisdom Ball echt iets voor jou. De verrassing zit in het unieke spelprincipe; elke Wisdom-bal heeft 6 roterende schijven met verschillende kleuren en slots voor 8 getallen van 1 tot 8 (uitzondering is de paarse schijf met 7 cijfers en een lege sleuf). Om de Wisdom Ball op te lossen, moeten de nummertegels worden verplaatst zodat hun achtergrondkleur overeenkomt met de

Project Genius

Breinbrekers De puzzels van Project Genius zijn gemaakt om te intrigeren, uit te dagen en soms te verbazen. Het assortiment heeft een tijdloze uitstraling en is verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Metal Time

Roestvrijstalen bouwsets De roestvrijstalen bouwsets van Metal Time zijn geproduceerd in de Oekrau00efne. Er zijn sets vooru00a0beginners tot gevorderden, met behulp van de handleiding maak je stap voor stapu00a0legendarische machines, apparaten en mechanismes.u00a0Elke kit zet je zelf in elkaar. Om de modellen te assembleren, zijn geen technische of mechanische vaardigheden nodig.

Franzis

Modelbouwsets. Met de unieke modelbouwpakketten van Franzis bouw je onder andere een aantal verbrandingsmotoren van Porsche, Volkswagen en BMW. Iedereen met auto's als hobby bouwt nu zelf een 4 of 6 cilinder motor in miniatuur. De motoren werken echt! Op deze manier ga je de techniek erachter begrijpen. Niet alleen voor hobby, maar ook om de techniek te begrijpen zijn deze modelbouw sets zeer boeiend.

Stomp Rocket

Stomprockets Spring, stamp en zie de raket de lucht in vliegen!

Nerf

Speelgoed voor op het strand en in de tuin.

Aqua Dragons

Aqua Dragons zijn echte waterwezens die je thuis in een aquarium kan uitbroeden en kweken. Voeg gewoon water toe aan het aquarium en het zakje met de eieren. Je jongen zullen in het begin microscopisch klein zijn, maar binnen een week kan je ze zien.

Invento HQ

Al meer dan 25 jaar staat Invento synoniem voor de leukste vrijetijdsartikelen. Of het nu hip en cool of klassiek is; Invento artikelen zorgen voor plezier en opwinding voor alle leeftijden. Het handelsmerk HQ (High Quality) is in 1986 opgericht in Duitsland. Inmiddels heeft het merk al heel veel populaire vliegers op de markt gebracht. De uitgebreide HQ range bestaat onder andere uit eenlijns vliegers, stuntvliegers en matras vliegers zoals de bekende symphony Beach.

Aerobie

Werpringen en frisbees De unieke eigenschappen van de Aerobie werpringen, discs, superdiscs, football, en jojo's zorgen al sinds het eind van de jaren 70 voor heel veel plezier. Voor iedereen met een sportieve interesse heeft Aerobie een product voor urenlang speelplezier. Het unieke ontwerp van de sprint ring en de pro ring zorgen voor een snelle rechte vlucht die zelfs een wereldrecord heeft opgeleverd.

Gunther

Vliegers, speelgoed, vliegtuigen en bootjes Gunther heeft een lange historie in het maken van kwalitatief goed en vooral leuk buiten speelgoed. Van vliegtuigjes tot boemerangs van vliegers tot helicopters en bootjes. Er is altijd iets leuks voor iedereen ongeacht niveau of leeftijd. Perfecte artikelen voor plezier tijdens elk seizoen.

Robotime

Bouwsets in alle soorten en maten Voor de knutselaars zijn de mooie en gedetailleerde handgemaakte miniatuur-huisjes ter wereld helemaal het einde. Lijm alle onderdelen aan elkaar, verf de verschillende onderdelen en geniet van het plezier van het maken van een schattig huis. De zelf te bouwen houten knikkerbanen zijn niet alleen leuk om te bouwen maar ook leuk om mee te spelen.

OktoClay

Verven met "Air CLay" Met Octo Clay maak je een eigen uniek meesterwerk. Met de 'air clay' kan je meer dan je denkt! Je vormt en kneed het gemakkelijk in de gewenste vorm. Neem tijd voor jezelf en verbaas je over je eigen creatieve talent. In de doos vind je alles wat je nodig hebt: Pakketjes air clay in de benodigde kleuren, een houten boetseer spatel en een canvas om het kunstwerk op te maken.

Time for Machine

Roestvrijstalen bouwsets Time For Machine; elegante en leerzame bouwsets van metaal. De metalen mechanische modellen voor volwassenen zijn geweldig om cadeau te geven. Met deze gedetailleerde sets maak je de mooiste roestvrijstalen modellen.

PlaySTEM

Educatief speelgoed PlaySTEM biedt educatieve producten van hoge kwaliteit met een uitstekend ontwerp om kinderen te helpen wetenschappelijk te spelen, het leerboekje te lezen en geïnspireerd te raken. Om producten te ontwerpen die kinderen plezier bezorgen en hun nieuwsgierigheid opwekken, bedenken onze ontwerpers uit Europa en de VS een verscheidenheid aan productconcepten op het gebied van wetenschap, technologie, techniek, wiskunde en kunst.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

10, 11 en 12 maart 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen