BeLong

Stand D050

Dalenbergstraat 91
3583, Paal
belgie
https://www.haba-play.com/de-de/

Merken

BeLong vertegenwoordigt de volgende merken:

Haba

Een sterk merk met de ambitie om een waardevolle bijdrage te leveren aan een gelukkige jeugd. Het is onze mooiste taak bij HABA om kinderen blij te maken. Wij ondersteunen baby's en kleine kinderen met onze producten die op speelse wijze de basisvaardigheden ontwikkelen. We zijn er voor kinderen en hun gezinnen. Elke dag. Vanaf het allereerste begin. Een leven lang. Voor ons is geluk kinderspel. Natuurlijk, veilig en duurzaam Traditionele kwaliteit

Eureka Toys

Al meer dan 30 jaar is Eureka actief in brainteasers en puzzels. (*) Vandaag de dag bieden we vele unieke puzzelontwerpen, onderverdeeld in 2 bekende merknamen: Eureka 3D Puzzels en Huzzle Cast Puzzels. (*) We hebben onze Acrobat-lijn gecreëerd, die voornamelijk uit jongleerartikelen bestaat. (*) We lanceerden onze Ah!Ha-reeks: singleplayer logische denkspellen die je dat unieke Eureka- of Aha-moment geven wanneer je de uitdaging oplost. (*) Daarnaast zijn we ook Benelux-distributeur voor verschillende merken waaronder Cobble Hill, V-Cube en MetalEarth.

Gotz

Een Götz pop is een vriend voor de hele kindertijd - en vaak nog langer. Met een Götz pop geef je een kostbaar, duurzaam speelkameraadje voor vele gelukkige jeugdherinneringen en een gezonde ontwikkeling. Je kind krijgt de mogelijkheid om een heel eigen wereld tevoorschijn te toveren waarin het de bedenker wordt van zijn eigen speelverhalen.

Fehn

Sinds 1949 staat het merk Fehn voor innovatief en hoogwaardig babyspeelgoed vanaf de geboorte. Fehn-speelgoed heeft een grote leerwaarde en stimuleert de zintuigen op een leuke manier met intuïtieve speelmogelijkheden. De verschillende functies en materialen van het speelgoed zorgen voor een bijzonder intense visuele en tastbare ervaring. Baby's en jonge kinderen van 0-18 maanden kunnen met Fehn speelgoed spelenderwijs leren en ontdekken.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

10, 11 en 12 maart 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen