Brepols

Stand A014

Tieblokkenlaan 2
B-2300, Turnhout
Belgie
https://www.brepols.com/

Merken

Brepols vertegenwoordigd de volgende merken:

Brepols

De baseline van Brepols luidt: ‘Neem de tijd’. Via onze producten reiken we u doordachte tools aan om uw tijd beter in te delen en te organiseren. Wij groeiden de afgelopen decennia uit tot de marktleider voor het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van agenda’s in de Benelux. Daarnaast produceren wij kalenders, notebooks, schrijfmappen, en een gamma overige papieren producten. Brepols gelooft rotsvast in de toekomst van papier.

Maverick

Maverick! Onze Maverick gear is gemaakt van natuurlijk volnerfleder. Leder uit de bovenste toplaag, dus what you see is what you get. Geen synthetisch of gekleurd toplaagje. Wél leder dat leeft. Nerven, plooien, oneffenheden ... Leder met karakter. Elk stuk is uniek. Met een eigen tekening, een eigen geschiedenis. Met de jaren wordt jouw gear alleen maar mooier en unieker. Net als jij! Check it out on www.maverickleather.com

Label M

Lederwaren merk voor dames, bestaande uit 4 collecties. De collecties zijn vervaardigd uit natuurlijk volnerf leder. De elegante Charleston collectie uit vegetaal gelooid volnerf leder dat extra goed geolied is, waardoor krassen vervagen met wrijven. Uiterst geschikt voor een zomers festival of een avondje uit. De stijlvolle Dakota collectie, uitgevoerd in zacht generfd en zeer soepel rundsleder. Savannah met haar vintage look. Het zachte leder heeft een uniek karakter met lichtjes vervaagde kleuren. Florence, in een cognac leder met aangename touch.

Cross Luxe schrijfwaren

De geschiedenis van A.T. Cross start in 1846 met Richard Cross, een Engelse juwelier, die uitweek naar Amerika voor een revolutionaire productie en ontwikkeling van kwalitatieve schrijfwaren. 175 Jaar later, staat Cross nog steeds bekend voor zijn kwalitatieve schrijfwaren met levenslange mechanische garantie. Cross heeft altijd gestreefd naar perfectie: een Cross pen is de vonk die passies inspireert. Niet voor niets maken alle USA-presidenten vanaf 1970 gebruik van Cross voor het ondertekenen van belangrijke documenten.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen