Castle of Todds

Stand A066

Koningsdiep 57
5172 AT, Kaatsheuvel
nederland
https://castleoftodds.com

Merken

Castle of Todds vertegenwoordigt de volgende merken:

PIXIO

PIXIO dé sensatie onder het magnetisch speelgoed. Pixio zijn kleine vierkante blokjes van kunststof met daarin 6 unieke magneetjes aan iedere zijde. De magneten zorgen ervoor dat de blokjes aan elke zijde hechten. Ze klikken op magische wijze aan elkaar vast. Kinderen zijn tegenwoordig wel bekend met pixels. Kijk bijvoorbeeld naar Minecraft. Pixels zijn kleine, gekleurde vierkantjes die samen een beeld of een figuur vormen, en zo ontstaan er vormen op beeld. Hele kleine vierkantjes. Speel jij binnenkort Minecraft in realife?

Halftoys

Halftoys - Half karakter, half skelet! Innovatief magnetisch puzzelspeelgoed met zeven series en meer dan 500 unieke items die allen met elkaar te combineren zijn!

MOES

MOES is een Belgisch merk dat duurzaam design speelgoed ontwikkelt. Ons doel is om de creativiteit en motoriek van kinderen te stimuleren op een leuke en originele manier met eigentijdse en unieke creaties. Bij Moes geloven we sterk in 'open ended play'. We creëren speelgoed dat kinderen aanmoedigt om hun eigen fantasie te gebruiken en te ontwikkelen. Onze ontwerpen zijn niet alleen functioneel, maar passen ook naadloos in elk interieur.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

10, 11 en 12 maart 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen