Clavis Uitgeverij

Stand G050

Hellingbaan 422
1033 DB, Amsterdam
nederland
https://www.clavisbooks.com/nl-nl

Merken

Clavis Uitgeverij vertegenwoordigt de volgende merken:

Clavis Books

Bij Clavis Uitgeverij staat het kind centraal. Wij geloven namelijk dat de wereld van morgen er zal uitzien als de dromen van de kinderen van vandaag. Lezen zorgt voor een hechtere band tussen ouder en kind, het stimuleert de fantasie en verrijkt de woordenschat. Clavis zal er daarom alles aan doen om kinderen te laten lezen. Want lezen is leuk. Lezen verbindt. Lezen leert! Bezoek ons op stand G.050 en ontdek onze nieuwste boeken. Wij maken kinderdromen waar!

Clavis Joy

Spelen en leren met je lievelingspersonages. Voor jonge kinderen is het leven één grote ontdekkingstocht. Gelukkig nemen de personages uit hun favoriete boeken hen met veel enthousiasme mee in herkenbare, ontroerende, en spannende avonturen! Met Clavis Joy komen de geliefde personages nog meer tot leven, helemaal klaar om samen te spelen en te ontdekken. We ontvangen u graag op stand G.050. Wij maken kinderdromen waar!

Clavis Muziek

Boeken om naar te luisteren! Spits je oren voor Clavis Muziek. Je kunt een boek lezen. Je kunt een boek voelen. Je kunt een boek zien, ervaren, en meemaken. Met Clavis Muziek kun je boeken ook nog eens horen. Ontdek de wereld met een geluidenboekje! We ontvangen u graag op stand G.050. Wij maken kinderdromen waar!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

10, 11 en 12 maart 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen