Harlekijn Import

Stand B066

Cornelis Verolmeweg 10
2171 KV, Sassenheim
Nederland
http://harlekijnimportbv.nl

Merken

Harlekijn Import vertegenwoordigd de volgende merken:

Egmont Toys en Heico lampen

Egmont Toys creëert traditioneel speelgoed in België sinds 1994. Vandaag, vind je het speelgoed van Egmont Toys zowat over heel de wereld. Ieder ontwerp wordt met de hand geschilderd en dat geeft een trendy vintage look, typisch voor Egmont Toys. De mooie nachtlampjes van Heico (Duitse firma opgericht in 1873 en overgenomen door Egmont Toys in 2016) vervolledigen het gamma en brengen een speciale feeërieke sfeer. Harlekijn Import B.V. is de exclusieve verdeler voor Egmont Toys en Heico lampen in Nederland.

Svoora

Svoora begon in 2015 aan de zoektocht om uitzonderlijk ontworpen en kwalitatief hoogwaardig speelgoed, games, geschenken en decoratieartikelen te maken na vele jaren ervaring en verkenning in de fascinerende speelgoedindustrie. Na waardevolle ervaring en knowhow te hebben opgedaan, barstensvol van onze eigen ideeën die we in actie wilden brengen, hebben we besloten om onze eigen productlijn te ontwerpen en te produceren met de visie om origineel en mooi ontworpen kwaliteitsspeelgoed en -producten aan te bieden tegen redelijke prijzen.

Poppie Toys

Poppie Toys ontwerpt en produceert speelgoed voor jonge kinderen met alleen natuurlijke, milieuvriendelijke materialen. Wij zijn ervan overtuigd dat jonge kinderen geen behoefte hebben aan de overprikkeling van computers of meer (plastic) speelgoed met een gesloten uiteinde. Kinderen tijd en ruimte geven voor onbegrensd spel is een van de belangrijkste dingen die ouders kunnen doen om kinderen op te voeden die gelukkig, veerkrachtig en klaar en bereid zijn om te leren.

Fagus

"fagus staat voor het aanbieden van zinvolle banen voor mensen met een handicap, die zich door handwerk een belangrijk onderdeel van de gemeenschap kunnen voelen en zich individueel kunnen ontwikkelen. Dit werk creëert houten speelgoed van de hoogste kwaliteit, waarbij het kind en zijn of haar behoeften qua vorm en afwerking centraal staan. Op deze manier creëert fagus meerdere voordelen voor werknemers, ouders en kinderen, maar ook voor de samenleving als geheel."

Navir Optic & Scientific Toys

KWALITEITSSPEELGOED GEMAAKT IN ITALIË Al meer dan 50 jaar produceren we speelgoed op het gebied van optica en didactiek door de productieketen volledig te beheersen: conceptie, ontwerp en creatie zijn de activiteiten die altijd de core business van NAVIR hebben gekenmerkt. Door de constante vergelijking met technologische innovaties en het gebruik van gecertificeerde materialen heeft ons bedrijf zich dankzij de marketing van zijn producten aan de top van de wereldmarkt kunnen positioneren.

Kinderboeken

Harlekijn Import B.V. heeft meer dan 7000 titels kinderboeken in haar collectie. Meer dan 45 uitgevers kunt u vinden onder onze paraplu!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen