Harlekijn Import B.V.

Stand C012

Corn. Verolmeweg 10
2171 KV, Sassenheim
nederland
http://harlekijnimportbv.nl

Merken

Harlekijn Import B.V. vertegenwoordigt de volgende merken:

Egmont Toys houten speelgoed en Egmont Toys lampen

Egmont Toys creëert traditioneel speelgoed in België sinds 1994. Vandaag, vind je het speelgoed van Egmont Toys zowat over heel de wereld. Ieder ontwerp wordt met de hand geschilderd en dat geeft een trendy vintage look, typisch voor Egmont Toys.

Svoora

Svoora behoort tot de bedrijvengroep Tsironis S.A. die sinds 1980 actief aanwezig is op het gebied van kwaliteitsspeelgoed, geschenken en decoratieartikelen. Na waardevolle ervaring en knowhow te hebben opgedaan, barstensvol met onze eigen ideeën die we in praktijk wilden brengen, besloten we onze eigen productlijn te ontwerpen en te produceren met de visie om origineel en mooi ontworpen kwaliteitsspeelgoed en -producten aan te bieden tegen redelijke prijzen. Gedreven door onze passie voor tollen, noemden we ons merk Svoora, wat tol betekent

Belle Lurette Muiekdozen

Originele ontwerpen, Belle Lurette muziekdozen zijn geïnspireerd op een plaats, een regio, een nostalgie, een evenement, een publieke rage of een exclusief verzoek. Het zijn die kleine genoegens die de mooie seizoenen tot leven brengen. Met de hand aangezwengeld of opgewonden, populaire of klassieke melodie, er is een Belle Lurette-muziekdoos voor iedereen, overal ter wereld, van het tijdperk van verwondering tot dat van nostalgie. Ontdek degene die bij u passen in onze catalogus of vraag om een exclusief decor, melodie of ontwerp.

Egmont Toys Lampen

De mooie nachtlampjes van Egmont Toys (Duitse firma opgericht in 1873 en overgenomen door Egmont Toys in 2016) vervolledigen het gamma en brengen een speciale feeërieke sfeer.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

10, 11 en 12 maart 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen