Kretail

Stand A039

Johan Evertsenlaan 1
3143 AH, Maassluis
Nederland
https://www.kidywolf.com

Merken

Kretail vertegenwoordigd de volgende merken:

Kidywolf

Met speelgoed en gadgets voor kinderen brengt het Belgische merk Kidywolf een frisse blik op speelplezier. Opgericht in 2019 door een groep jeugdvrienden laat Kidywolf zich lijden door het motto 'Design & Fun' Fun omdat alle producten van Kidywolf zorgvuldig zijn afgestemd op de behoefte van kinderen. Design omdat stijl hierbij nooit uit het oog wordt verloren. Met kindvriendelijk en technologisch speelgoed wil Kidywolf de ontwikkeling van kinderen stimuleren. Samen spelen, delen en natuurlijk veel plezier beleven.

Twistiti

Twistiti helpt kinderen vanaf 3 jaar te leren klokkijken. Twistiti heeft een uniek kinderhorloge ontwikkeld dat de voor kinderen ingewikkelde cijfers vervangt door kleuren en icoontjes van dieren, en zo kinderen helpt met de tijd te leren.

Will-Up

Met het educatieve buitenspeelgoed van Will-Up leren kinderen op een interactieve manier over de natuur, biodiversiteit en duurzaamheid. Want hutten bouwen is leuk, maar wat als je zelf een hut kan laten groeien? of groente uit eigen moestuin kan eten? Terwijl uw kinderen opgroeien, groeit het groene speelgoed van Will-Up met hen mee.

Les P'tit Fouets

Met de siliconen keuken-tools van het Franse merk Les P'tit Fouets kunnen jonge chef-koks in spe aan de slag in de echte keuken. Speciaal op maat voor kinderen. Laat het koken beginnen.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen