Mano Cards

Stand C012

Rohofstraat 132
7604 AK, Almelo
nederland
https://www.manocards.nl/

Merken

Mano Cards vertegenwoordigt de volgende merken:

Gorjuss van Santoro London

Gorjuss Elements is de nieuwste collectie van dit wereldwijde fenomeen van Santoro London.Er zijn 4 unieke Gorjuss karakters: water, lucht, vuur en aarde, bedacht om je te identificeren met je eigen sterrenbeeld. Bekijk de bijzondere, hoge kwaliteit, rugzakken, tassen, etuis, stationery en meer voor alle leeftijden.

Message in a Bottle

Message in a Bottle, 3d pop up wenskaarten (of zijn het cadeautjes?), van Alljoy Design. Gemaakt van 6 lagen laser gesneden en gestanst papier. Prijswinnend, een echte bestseller, redelijke prijs. Keuze uit al meer dan 150 verschillende kaarten voor diverse gelegenheden en voor jong tot oud.

Golden Touch van Editions des Correspondances

Golden Touch, luxe, kleurrijke, vierkante ansichtkaarten met gekleurde envelop. De Golden Touch / BAR kaarten van Editions des Correspondances zijn ondertussen een klassieker die het in iedere winkel goed doen. Jaarlijks komen er weer nieuwe ontwerpen bij van bijvoorbeeld Mila, Anne-Sophie Rutsaert, Izou, Rosie Hilyer en Jehanne Weyman.

Cache-Cache van Editions des Correspondances

Cache-cache, uitklapbare wenskaarten getekend door Sophie Turrel. Grappige kaarten met een verrassende binnenkant voor allerlei gelegenheden en alle leeftijden. Van Editions des Correspondances. Jaarlijks komen er zou2019n 15 nieuwe kaarten bij. Inclusief molen met 50 vakken.

The Puppet Company

De eco Walking Puppets van The Puppet Company zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen zoals plastic flessen. Ieder onderdeel van de handpoppen; van de geborduurde ogen tot de vulling, die de pop extra zacht maakt, is gerecycled en opnieuw gebruikt. Gebruik 2 handen om de poten, armen en kop te bewegen om te kunnen lopen, rennen en dansen. Daarnaast kunt u nog veel meer handpoppen en vingerpoppen bekijken en uitproberen.

Wilberry Toys

Gebreide dinosaurus knuffels van Wilberry toys. T-rex, brontosaurus en triceratops in small, medium en large. Geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden, geadviseerd vanaf 12 maanden. En u kunt nog veel meer bijzondere knuffels van Wilberry bekijken.

Gin & Frolics van Rosiemadeathing

Gin & Frolics, een ondeugende wenskaarten collectie van rosiemadeathing. Een glimlach veroorzaken, dat is het doel van Rosie, de ontwerper van de meervoudig prijswinnende wenskaarten uit Engeland. De eigenzinnige ontwerpen geven een bijzondere blik op dingen uit het dagelijks leven.

International Graphics

International Graphics; luxe ansichtkaarten met envelop gemaakt van kunstwerken van Mau00eflo en andere kunstenaars. De kaarten zijn mat met een laklaagje over details van de kaart en komen uit Duitsland.

Miniature pop up

Miniature pop up, bijzondere, kleine, 3d kaarten van Alljoy Design voor de prijs van een luxe wenskaart. De collectie bestaat uit grappige kaarten voor kinderen en mooie kaarten voor volwassenen voor diverse gelegenheden, inclusief kerstkaarten. De kaarten zijn laser gesneden en bestaan uit 5 lagen.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

10, 11 en 12 maart 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen