MAP Publishing

Stand F005

Muskushouwsestraat 18
6666 MC, Heteren
Nederland

Merken

MAP Publishing vertegenwoordigd de volgende merken:

Roger la Borde

Een engels merk met prachtige stationery, voorzien van de mooiste illustraties. Kerstcollectie 2023 wordt op de Spotlight geintroduceerd!

Caroline Gardner

Caroline Gardner wenskaarten , stationery en gifts staan garant voor modern, stijlvol design. Vrolijk kleurgebruik en hip en eigentijds zijn de kenmerken van deze zeer uitgebreide collectie. Cardholders, sleutelhangers, paspoorthouders, te veel op op te noemen. Een prachtige wenskaarten collectie maken het geheel compleet. Uiteraard zijn de wenskaarten vrij van plastic.

Creative Lab

Creative Lab Amsterdam is gestart in 2016. De uitgebreide collectie met - onder andere - , notitieboekjes -wenskaarten-laptopcovers -kalenders en stationery. heeft een unieke signatuur. Met zijn originele ontwerpen, elegante prints, krachtige kleuren, creatieve druktechnieken en het gebruik van hoogwaardige materialen heeft Creative Lab Amsterdam een sterke marktpositie en trouwe klantenkring verworven. De ontwerpen van Creative Lab Amsterdam zijn gebaseerd op gevoelens. Op emoties. De ontwerpen brengen energie en vreugde.

Origamo

Handgemaakte |Pop-Up wenskaarten kent u misschien al. Origamo brengt deze wenskaart naar een nieuw level. Met iedere aankoop steunt U bovendien de Christina Noble Children's Foundation's 'Sunshine homes' die de kwetsbare kinderen in Vietnam beschermt tegen armoede en misbruik. Het helpt de kinderen hun de jeugd te geven die ze verdienen. De wenskaarten worden geleverd met prachtige houten displays voor een optimale presentatie. De nieuwste collectie Florever is een kaart en kado tegelijk.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen