Mercator Trading

Stand F040

Verzetslaan 13 13
8552, Moen
belgie
https://www.mercatortrading.be

Merken

Mercator Trading vertegenwoordigt de volgende merken:

Label Label

Wie kiest voor Label Label, kiest voor duurzaam speelgoed. De huisstijl is lief, hedendaags, aantrekkelijku2026 Speelgoed met een educatieve en decoratieve waarde en met aandacht voor onze leefwereld nu en die waarin onze kinderen zullen opgroeien.

Barbapapa by Label Label

Label Label verwelkomt de Barbapapa familie!De Barbapapa vriendjes uit het iconische programma entertainen al meer dan 50 jaar en met succes kinderen over heel de wereld. Deze grappige familie komt uit Parijs. u201cHup, Hup, Barbatruc!u201d en ze veranderen in u00e9u00e9n oogwenk van vorm en brengen een glimlach op elk kindergezicht. Met oog op het milieu en het welzijn van dieren, lossen ze alle raadsels op. De perfecte match met het duurzaam en educatief speelgoed van Label Label!

Tryco

Tryco brengt betaalbare producten met een leuk en uniek ontwerp, volgens de laatste trends. Alle belangrijke elementen, kleuren, eenvoud in gebruik, funfactor, zijn zorgvuldig gekozen om vreugde te brengen aan zowel baby als ouders.

Scoot & Ride

De door Scoot & Ride ontwikkelde producten zijn uniek in de wereld. Het 2 in 1 concept zorgt voor een lange levensduur en leidt tot een duurzamere levensduur van het product.

Toddys

Kinderen op een speelse manier hun vaardigheden helpen ontwikkelenu2026 Team Toddys staat klaar!Het ideale speelgoed voor kinderen vanaf 18/24 maanden. Kinderen gaan elke dag op ontdekkingu2026 met de Toddys kunnen ze zich volledig in hun eigen wereld begeven, waar rondtoeren, zoemen en toeteren deel uitmaken van hun fantasierijke verhaaltjes. Hun speelwereld is uniek en ze gaan er helemaal in op. De verschillende speelmogelijkheden zijn afgestemd op de ontwikkelingsstadiums van kinderen, wat ze duurzaam maken.

Infantino

We design smartly, we have fun, and weu2019re overjoyed when an idea evolves full circle; into a product loved & used daily by parents, like you, everywhere.

Hoppstar

Kindercamera's die foto's in hoge kwaliteit leveren, eenvoudig in gebruik zijn, speciaal voor kinderhanden zijn geproportioneerd en bovendien zo'n geweldig ontwerp hebben dat je ze graag overal mee naartoe neemt.Hoppstar ziet kindercamera's niet alleen als eenvoudig speelgoed, maar als een metgezel die kinderen moet helpen hun creativiteit en observatievaardigheden te ontwikkelen, hun fijne motoriek te vergroten en hen te verbinden met hun omgeving, familie en vrienden.

Top Bright Toys

TopBright biedt leuke en didactische producten voor kinderen. Wij vinden het belangrijk dat elk kind zijn potentieel ontdekt door middel van spel en plezier. Ons speelgoed biedt daarom een u200bu200bconstante stimulatie bij het spelen en experimenteren. Onze missie is om kinderen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling. Daarom is het speelgoed van TOP BRIGHT niet alleen praktisch, maar ook interessant.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

10, 11 en 12 maart 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen