Mister Fiets

Stand G080

Binckhorstlaan 287 5e verdieping
2516 BC, Den Haag
nederland
https://maxicraft.nl

Merken

Mister Fiets vertegenwoordigt de volgende merken:

UGears

Voor bouwers die houden van prachtige en uitdagende designs. UGears is er in heel veel verschillende modellen die aantrekkelijk zijn voor jong en oud.

Mozabrick

Verandert iedere foto in stukjes pixelart om eindeloos te puzzelen. Het resultaat is het bewaren waard: de gepuzzelde foto's zijn een waar kunstwerk!

Qbrix

QBRIX is de unieke fotoconstructor waarmee je van iedere foto een oneindig aantal keren een afbeelding in pixelart-formaat kunt creu00ebren.

Wooden City

Houten puzzels met dubbelzijdige figuren. Puzzel bevat veel unieke vormen. De uniciteit van elk element maakt het samenstellen van de foto uitdagend en stimulerend voor elke leeftijdsgroep.

Woodypost

Maak kennis met onze prachtige WoodyPost 3D-ansichtkaarten, perfect voor elke gelegenheid. Elke kaart heeft een prachtig en uniek ontwerp dat de ontvanger zeker zal bekoren. Gedrukt op hoogwaardig multiplex met levendige kleuren, zijn deze kaarten niet alleen mooi, maar ook duurzaam.

Cubika

Het kleurrijke houten speelgoed voor kinderen. Al het Cubika-speelgoed is gemaakt van milieuvriendelijk hout uit de Karpaten en beschilderd met verf op waterbasis, die geurloos is en absoluut veilig is voor kinderen.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

10, 11 en 12 maart 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen