OKU Goed Spelen

Stand C050

De Giessen 17a
8253 PR, Dronten
nederland
http://www.okugoedspelen.nl

Merken

OKU Goed Spelen vertegenwoordigt de volgende merken:

Oku

Duurzaam houten merk uit Spanje, waarbij recycling en het gebruik van verantwoorde materialen hoog in het vaandel staan. Met name is Andreu toys sterk in het ontwikkelen van sensorische speelmaterialen en materialen die geschikt zijn voor kinderopvang en scholen.

Barbo Toys

Barbo Toys is een Deens speelgoedbedrijf dat kwaliteitsspeelgoed ontwerpt en zij werken veel met licenties, zoals Peppa Pig.

Spielstabil

Duurzaam merk voor zandspeelgoed voor in de zandbak en/of strand. Ontworpen en geproduceerd in Duitsland. Spielstabil is oersterk, verkleurt niet en is onbreekbaar, waardoor het product veel terug te vinden is op kinderdagverblijven. De ijsjes en hoorntjes zijn al jarenlang de topper uit het assortiment.

Meme

Met Meme uit Italië kun je je muzikaliteit de vrije loop laten. Beginnend of professioneel, Meme instrumenten zijn er om ieder te ondersteunen op hun muzikale reis. Laat je inspireren door de magie van muziek.

Bruder

Een Duits bedrijf dat begrijpt dat de verbeelding van kinderen geen grenzen kent. Ze maken realistische speelvoertuigen. Een uitgebreide selectie die perfect zijn voor uren speelplezier.

Lena

Een prachtig Tsjechisch merk, ontworpen om kinderen te inspireren en creativiteit te bevorderen. Hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking.

Bontempi

Muziekinstrumenten, van blokfluit tot drummen, van karaoke set tot trommels.

Siku

Al jarenlang de toonaangevende leverancier voor kleine speelautootjes en tractors. Er wordt gebruik gemaakt van degelijke materialen zoals ijzer en kunststof. Duitse degelijkheid is zeker van toepassing en de collectie is geliefd bij menig verzamelaar van schaalmodellen.

Apli Kids

Een Spaans merk met een breed assortiment van knutseldozen, magneten, puzzels en spelletjes, om kinderen creatief bezig te laten zijn en zich zodoende te kunnen ontwikkelen. Stuk voor stuk met gebruik van degelijke kartonnen materialen. Een collectie voor peuters tot en met kinderen van circa 8 jaar.

Alexander Toys

Een verrassend merk uit Polen met verschillende collecties. Uitstekende prijs-/ kwaliteitsverhouding in zowel origami, metalen constructie en houten constructiesets.

Le Toy Van

Engels merk dat op een duurzame wijze houten speelgoed produceert. Bekent om hun gedetailleerde poppenhuizen en een groot aanbod voor rollenspellen.

Primo

Dit creatieve Italiaanse merk focust zich vooral op kwaliteit, terug te zien in uitstekende pigmenten in hun verf- en kleurmaterialen. Met de producten kan worden geschilderd, getekend en geknutseld. Sinds kort bieden zij ook de geliefde slijmpakketten aan, lijm op waterbasis om slijm mee te maken.

Science4you

Leuke experimenteerboxen gemaakt in Portugal. Met duidelijke uitleg en veel materialen voor uren vermaak en prikkeling van de fantasie.

Geomag

Hèt merk dat startte met het ontwikkelen van magneten voor kinderen. Gemaakt in Zwitserland van 100% gerecylced plastic.

Tuban

Pools bedrijf dat creatief speelgoed produceert, bekend van de gigantische zeepbellen. Maar ook maken zij dynamisch zand en slijm in alle kleuren met diverse toevoegingen zoals glitters.

Trefl

Puzzels afkomstig uit Polen, groot in Europa. Trefl levert puzzels voor jong en oud, in zowel karton als met laser gesneden houten stukjes.

Ministeck

Retro pixelen. Ooit begon het met Ministeck! Creatief aan de gang met dit Duitse merk, waarbij je het voorbeeld kunt namaken of je eigen kunstwerk maakt.

Voggenreiter

Zoek je kwalitatief goede muziekinstrumenten dan ben je bij het Duitse Voggenreiter aan het juiste adres. Al hun houten instrumenten worden in Duitsland zelf gemaakt. Daarnaast leveren zij ook duurzaam kunststof instrumenten prima voor kinderdagverblijven.

Spin Master

Het originele kinetische zand, zeer geschikt om binnen mee te spelen. Het droogt niet uit en stimuleert kinderen om mooie bouwwerken te maken, maar ook om te blijven kijken naar het magische kinetische effect als het zand door je handen gaat.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

10, 11 en 12 maart 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen