OKU Goed Spelen

Stand B049 + A052

Termeerweg 17A
3603 AS, Maarssen
Nederland
http://www.okugoedspelen.nl

Merken

OKU Goed Spelen vertegenwoordigd de volgende merken:

Andreu toys

Andreu toys is een nieuw merk op de Nederlandse markt, ontwikkeld in Spanje. Het speelgoed wat zij ontwerpen is veelal gemaakt van gerecycled rubberboomhout. De items zijn zo bedacht dat de zintuigen van de kinderen geprikkeld worden en dat de items leerzaam zijn. Niet voor niets is Andreu toys veel terug te vinden op Spaanse scholen en kinderdagverblijven. Een ruime selectie van Andreu toys is vanuit voorraad leverbaar door ons en alle items zijn per stuk bestelbaar

Le Toy Van

Le Toy Van is een klein trots familiebedrijf uit Engeland met een groot hart. Ze staan voor een wereld om te spelen zonder plastic. Al het hout is ecologisch verantwoord. De collectie is onderverdeeld in Petilou voor de allerkleinsten, Honeybake voor het fantasiespel, Daisylane voor een uitgebreide collectie poppenhuizen en tot slot bieden zij nog treinen, auto's, kastelen en boerderijen aan.

Voggenreiter

Voggenreiter bestaat al 100 jaar en is gerenommeerd op het gebied van muziekinstrumenten. Zij bieden zowel een lijn gemaakt met houten instrumenten, die geheel in Duitsland worden geproduceerd en een kunststoflijn met instrumenten ook zeer geschikt voor intensief gebruik. De collectie biedt al muzikale instrumenten voor baby's maar is ook voorzien van instrumenten voor wat oudere kinderen.

Jolijou

Frans poppenmerk

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen