OKU Goed Spelen

Stand C072

De Giessen 17a
8253 PR, Dronten
nederland
http://www.okugoedspelen.nl

Merken

OKU Goed Spelen vertegenwoordigt de volgende merken:

Oku

Andreu toys is een nieuw merk op de Nederlandse markt, ontwikkeld in Spanje. Het speelgoed wat zij ontwerpen is veelal gemaakt van gerecycled rubberboomhout. De items zijn zo bedacht dat de zintuigen van de kinderen geprikkeld worden en dat de items leerzaam zijn. Niet voor niets is Andreu toys veel terug te vinden op Spaanse scholen en kinderdagverblijven. Een ruime selectie van Andreu toys is vanuit voorraad leverbaar door ons en alle items zijn per stuk bestelbaar

Barbo Toys

Barbo Toys is een Deens speelgoedbedrijf dat kwaliteitsspeelgoed ontwerpt en zij werken veel met licenties, zoals Peppa Pig.

Spielstabil

Duurzaam merk voor zandspeelgoed voor in de zandbak en/of strand. Ontworpen en geproduceerd in Duitsland. Spielstabil is oersterk, verkleurt niet en is onbreekbaar, waardoor het product veel terug te vinden is op kinderdagverblijven. De ijsjes en hoorntjes zijn al jarenlang de topper uit het assortiment

Meme

Met Meme uit Italië kun je je muzikaliteit de vrije loop laten. Beginnend of professioneel, Meme instrumenten zijn er om ieder te ondersteunen op hun muzikale reis. Laat je inspireren door de magie van muziek.

Bruder

Een Duits bedrijf dat begrijpt dat de verbeelding van kinderen geen grenzen kent. Ze maken realistische speelvoertuigen. Een uitgebreide selectie die perfect zijn voor uren speelplezier.

Lena

Een prachtig Tsjechisch merk, ontworpen om kinderen te inspireren en creativiteit te bevorderen. Hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking.

Bontempi

Het Italiaanse merk voor muziekinstrumenten met verschillende lijnen voor ieder in hun eigen doelgroep. Daar zit muziek in!

Siku

Al jarenlang de toonaangevende leverancier voor kleine speelautootjes en tractors. Er wordt gebruik gemaakt van degelijke materialen zoals ijzer en kunststof. Duitse degelijkheid is zeker van toepassing en de collectie is geliefd bij menig verzamelaar van schaalmodellen.

Apli Kids

Een Spaans merk met een breed assortiment van knutseldozen, magneten, puzzels en spelletjes, om kinderen creatief bezig te laten zijn en zich zodoende te kunnen ontwikkelen. Stuk voor stuk met gebruik van degelijke kartonnen materialen. Een collectie voor peuters tot en met kinderen van circa 8 jaar.

Alexander Toys

Een verrassend merk uit Polen met verschillende collecties. Uitstekende prijs-/ kwaliteitsverhouding in zowel origami, metalen constructie en houten constructiesets.

Le Toy Van

Le Toy Van is een klein trots familiebedrijf uit Engeland met een groot hart. Ze staan voor een wereld om te spelen zonder plastic. Al het hout is ecologisch verantwoord. De collectie is onderverdeeld in Petilou voor de allerkleinsten, Honeybake voor het fantasiespel, Daisylane voor een uitgebreide collectie poppenhuizen en tot slot bieden zij nog treinen, auto's, kastelen en boerderijen aan.

Primo

Dit creatieve Italiaanse merk focust zich vooral op kwaliteit, terug te zien in uitstekende pigmenten in hun verf- en kleurmaterialen. Met de producten kan worden geschilderd, getekend en geknutseld. Sinds kort bieden zij ook de geliefde slijmpakketten aan, lijm op waterbasis om slijm mee te maken.

Science4you

Leuke experimenteerboxen gemaakt in Portugal. Met duidelijke uitleg en veel materialen voor uren vermaak en prikkeling van de fantasie.

Geomag

Hèt merk dat startte met het ontwikkelen van magneten voor kinderen. Gemaakt in Zwitserland van 100% gerecylced plastic.

Tuban

Pools bedrijf dat creatief speelgoed produceert, bekend van de gigantische zeepbellen. Maar ook maken zij dynamisch zand en slijm in alle kleuren met diverse toevoegingen zoals glitters.

Trefl

Puzzels afkomstig uit Polen, groot in Europa. Trefl levert puzzels voor jong en oud. In zowel karton als met laser gesneden houten stukjes

Ministeck

Retro pixelen. Ooit begon het met Ministeck! Creatief aan de gang met dit Duitse merk, waarbij je het voorbeeld kunt namaken met plastic steentjes. Creatief en goed voor de concentratie.

Voggenreiter

Voggenreiter bestaat al 100 jaar en is gerenommeerd op het gebied van muziekinstrumenten. Zij bieden zowel een lijn gemaakt met houten instrumenten, die geheel in Duitsland worden geproduceerd en een kunststoflijn met instrumenten ook zeer geschikt voor intensief gebruik. De collectie biedt al muzikale instrumenten voor baby's maar is ook voorzien van instrumenten voor wat oudere kinderen.

Spin Master

Kinetisch zan: Het originele kinetische zand, zeer geschikt om binnen mee te spelen. Het droogt niet uit en stimuleert kinderen om mooie bouwwerken te maken, maar ook om te lijven kijken naar het magische kinetische effect als het zand door je handen gaat.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen