T&C Lifestyle

Stand D016

Zilverschoonlaan 14
3452 AB, Vleuten
Nederland
http://www.TenClifestyle.nl

Merken

T&C Lifestyle vertegenwoordigd de volgende merken:

Uneven

collectie met handgemaakte kaarsen en keramiek uit Nederland. Oesterkaarsen, dompelkaarsen, accessoires, schalen, kaarsenstandaards niet 1 items is hetzelfde. natuurlijke materialen en waar mogelijk navulbaar of recycled. Uneven werkt in dit proces samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Unieke handgemaakte items van Hollandse bodem.

uhmm

Dit Deense merk heeft een uniek uitvouwbaar lunch/ storagebox ontwikkelt. In de verpakking zo plat als een plate en kun je hem eenvoudig invouwen tot een praktische lunch of snackbox. Daarnaast zijn er ook Uhmm Bowls die geschikt zijn voor soep, yoghurt of salade mee te nemen onderweg, zonder dat het gaat lekken. In allerlei verschillende kleuren beschikbaar en te personaliseren met je eigen kleur strap. De boxen en bowls zijn magnetronproof, vaatwasbestendig en kunnen in de vriezer.

y-ply

Op het strand of in het park, de Y-ply is multifunctioneel. Of je nu wilt lezen, even van de zon wilt genieten, erop wilt zitten, je hoofd erop wilt laten rusten of je benen omhoog wilt leggen, het kan allemaal. De Y-ply is een handig krukje wat je zo meeneemt en uitklapt, op de manier hoe je het wilt gebruiken. Een passend model voor iedereen Geen gedoe meer met handdoekjes of hoopje zand onder je hoofd als je een klein 'powernapje' wilt

soxs.co

Wanneer je aan wollen sokken denkt, denk je bijna altijd aan gekriebel. Laat dat vanaf nu nou eens verleden tijd zijn! SOXS.CO biedt namelijk ‘100% antiprikgarantie’. Soxs zijn ademend én vochtregulerend, wat ze ideaal maakt voor mensen die last hebben van voeten die overmatig transpireren. Maar ze zijn ook ideaal voor in de ski's of voor thuis als pantoffels om mee te chillen op de bank. Ze zijn er voor man, vrouw, kids en baby. Verslavend lekker warm!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen