Thimble Toys

Stand D068

Curiestraat 8
6716AR, Ede
Nederland
https://www.thimbletoys.com/

Merken

Thimble Toys vertegenwoordigd de volgende merken:

Thimble Toys

Thimble Toys, de speelgoed groothandel / importeur sinds 1989. Met 32 jaar ervaring in speelgoed en 23.000 verschillende producten op voorraad, levert Thimble Toys door heel Europa. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanleveren van datafeeds en het maken van datakoppelingen met diverse websites. Bestel eenvoudig op Thimbletoys.com

HUDORA

HUDORA is een Duitse fabrikant van sport- en spelartikelen. Het speelgoed van HUDORA staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en degelijkheid.

Corolle

Ontdek de prachtige poppen van het Franse merk Corolle. Van zachte knuffelpop tot bijna echte babypop, Corolle ontwerpt prachtige poppen voor verschillende leeftijden.

Aquaplay

AquaPlay staat bekend om zijn prachtige waterbanen die gemaakt zijn van hoogwaardig kunststof.

Classic World

Het houten speelgoed van Classic World is ontworpen met het doel om beter en hogere kwaliteit speelgoed op de markt te brengen voor kinderen overal ter wereld.

Eolo

Nieuw in ons assortiment! Het prijswinnende speelgoedmerk Eolo is toonaangevend in speelplezier. Van prachtige vliegers, tot levensechte uitlaat diertjes en van unicorn knuffels tot Marvel speelgoed; ze hebben het allemaal. En goed geprijsd. Ontdek het bij ons!

Mojo

Nieuw in ons assortiment en exclusief bij ons! De schaalmodellen van Mojo zijn gemaakt met één missie; beste kwaliteit. Een lastige uitdaging gezien de concurrentie in de markt, maar wie de artikelen in handen heeft gehad kan slechts concluderen dat het ze gelukt is. En dat voor gunstige marges voor eindverkopers! Ontdek de prachtig handgeverfde artikelen bij ons.

Headu

De educatieve spellen en puzzels van Headu bereiden kinderen op speelse wijze voor op de toekomst. Met hun speelgoed richten ze zich op belangrijke vaardigheden en stimuleren ze kinderen om levenslang te leren. Leer Engelse woorden, emoties herkennen en verhalen vertellen met het speelgoed van Headu!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen