Verhaak B.V.

Stand D040

Stikker 9
5721 VD, Asten
Nederland
https://www.verhaak.nl/

Merken

Verhaak B.V. vertegenwoordigd de volgende merken:

90 jaar Verhaak

In 2023 bestaat Verhaak 90 jaar en daar zijn we trots op! Ook in 2023 staat Verhaak voor u klaar om u te adviseren bij het samenstellen van uw complete assortiment. Verhaak biedt u een veelzijdige collectie, aangepast aan de wensen van de consument en de hedendaagse trends, zodat meerdere doelgroepen aangesproken zullen worden. Bij de start van het nieuwe jaar, willen wij u graag laten zien wat Verhaak allemaal voor u in petto heeft. In vele opzichten is Verhaak hét juiste adres.

Cadeaupapier

Super mooi cadeaupapier, stevig, actueel, goedkoop!

Verhaak als totaalleverancier

Wij bieden in elk seizoen, een ruim assortiment van artikelen. Totaalconcepten die u een handje helpen. U kunt kiezen uit verschillende displays of u kiest alleen uw favoriete artikelen per seizoen. Wij ontzorgen u graag. Hoe minder tijd u kwijt bent met het plaatsen van bestellingen, hoe meer tijd u over heeft voor uw klanten! Door het bestellen van een display, heeft u een meteen een eye catcher in uw winkel.

Schappresentaties

Verhaak biedt u complete winkelpresentaties aan in diverse uitvoeringen en formaten. Ook is het mogelijk om met een van onze vertegenwoordigers een presentatie op maat samen te stellen die rekening houdt met uw wensen, de vestigingsplaats en hedendaagse trends. Tevens is Verhaak trots op het veelzijdige en uitgebreide eigen huismerk, namelijk SOHO. Gegarandeerd een meerwaarde voor uw winkel!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen