Waloka

Stand A040

Velperengh 4
3941 BZ, Doorn
Nederland
https://www.waloka.com

Merken

Waloka vertegenwoordigd de volgende merken:

Kinderfeets

Kinderfeets is ontwikkeld door een Nederlandse designer en dat is terug te zien in de prachtige producten! Het is het premium houten loopfiets merk en hieromheen worden allerlei producten ontwikkeld die de motoriek helpen ontwikkelen. Naast loopfietsen heeft Kinderfeets, blokkenwagens, poppenwagens, maar ook balans borden en Pickler materialen om op te klimmen, en te bewegen. Verder is Kinderfeets uitgebreid met Bamboe ABC blokken, bamboe trekfiguren en nog veel meer klein speelgoed.

Van Dijk Toys

Van Dijk Toys produceert in Europa houten speelgoed en meubelen, welke al meer dan 30 jaar hun weg vinden binnen de kinderopvang, scholen, speelgoedspeciaalzaken en andere instellingen. Het merk Van Dijk Toys is niet alleen bekend om zijn loop-en bakfietsen, maar ook kindermeubelen worden naar volle tevredenheid gekocht. Van Dijk Toys produceert zo duurzaam mogelijk en werkt vanuit een ideëel, om mensen in Roemenië een beter bestaan te geven door het scheppen van werkgelegenheid.

Tolo Toys

Tolo toys is een zeer hoogwaardig duurzaam speelgoedmerk. Daar er alleen het beste materiaal wordt gebruikt en er veel energie en geld in de mallen wordt gestopt. Na de productie met biologisch afbreekbaar kunststof, kunnen we met trots deze selectie presenteren. Tolo auto's, stapelpuzzels en thema figuren zijn zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor de allerkleinste.

Dolce

Dolce is een merk met activiteiten pluche. Als eerste pluche merk in de wereld hebben zij op de gehele collectie het STEM certificaat ontvangen. Dit bevestigt de educatieve waarde van het merk. Hiernaast heeft het twee verschillende series. Classic met primaire kleuren en Primo met pastel kleuren. Dolce gaat zijn producten maken van gerecycled materiaal, waarmee ook zijn gaan bijdragen aan een beter milieu. De pluche beesten van Dolce hebben een hoge speelwaarde vanwege de extra items die ingebouwd zijn.

edushape

Edushape komt uit Israël en zoals de naam al verklapt is het gericht op de educatieve markt. Naast grote verpakkingen voor scholen en de kinderopvang markt, hebben ze ook mooie verpakkingen voor de winkels gemaakt. Door de educatieve benadering heeft de collectie veel verkoopargumenten richting ouders, die geven om de juiste ontwikkeling van hun kind.

LaQ

LaQ is bestaat uit 7 verschillende steentje in 12 kleuren waarmee je echt kan bouwen. LaQ wordt in Japan gemaakt en is constructie speelgoed met een hoge educatieve waarde. De Q in de naam betekend in Japan ronde vorm. Deze naam is gekozen omdat je met de bouwstenen van LaQ ook ronde vormen kan maken. Het is geïnspireerd op een oude Japanse bouwstijl, waarbij huizen gebouwd worden door elementen aan elkaar te klikken. Hieruit zijn de LaQ stenen ontstaan.

Snoozebaby

Snoozebaby is ontstaan doordat een baby van de bedenker rustig werd van labels. Door een eerste knuffeldoekje te maken met labels is de Sweet Dreaming ontstaan. Baby's kunnen lekker frummelen, spelen, duimen of knuffelen met dit doekje. Ondertussen bevordert het de fijne motoriek en de wordt de tastzin gestimuleerd. Het assortiment van Snoozebaby is intussen enorm uitgebreid met een groot aantal baby producten, allemaal gemaakt van zachte, zorgvuldig geselecteerd materialen.

Banana Panda

Banana Panda is een merk van puzzels, games en boeken die kleine geesten en de volwassenen die om hen geven verrukken. Onze producten zijn ontworpen om familiebanden en meeslepend onafhankelijk spel te bieden voor zowel baby's, peuters als opgroeiende kinderen. Diverse producten, thema's en speelpatronen bieden iets voor elk kind vanaf de geboorte tot en met 7 jaar. Sinds onze lancering in 2018 hebben we het vertrouwen gewonnen van gespecialiseerde speelgoedretailers in de VS en hebben we 21 prijzen gewonnen. Ons

Ortoto

Ortoto heeft sensorische matten welke uit tegels bestaan van 30 x 30 cm. Deze tegels zijn los te gebruiken maar ook aan elkaar te leggen zodat er een grote sensorische mat ontstaat. Ortoto matten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. En er zijn verpakkingen met verschillende aantallen. De matten zijn ontwikkeld onder de supervisie van doctoren. De matten stimuleren de bloedsomloop, bevorderen de motoriek, verminderen pijn in je voeten, hebben een rustgevend effect, en zorgen voor stimulatie van de hersenen.

JOIN CLIPS

is een educatief speelgoedmerk voor de bouw, ontworpen en ontworpen voor het verbinden en spelen met houten planken. Waar je normaal gesproken alleen met de houten planken kunt stapelen, kun je ze nu ook gebruiken om verbinding te maken en te spelen met je eigen gemaakte creatie! Bouw je eigen vliegtuigen, poppenhuizen, marmeruns, auto's, dieren, boten en nog veel meer - het is nu mogelijk met JOIN CLIPS! De clips passen ook op andere houten planken van het merk.(≈ 7,9

Retr-Oh!

Retr-Oh! heeft verrassende cadeau ideeën in een retro-look. Voor mensen die op zoek zijn naar ongebruikelijke cadeau's. Cadeau's spellen als, tafel voetbal, poker, roulette, tafel tennis, mini bowling, maar ook YoYo, een ballonnen set of mond harmonica, allemaal in een verpakking met retro look.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen