Amscan Europe

Voor ons is Spotlight de enige beurs in Nederland die de feestbranche de juiste aandacht geeft en dat is de reden voor Amscan Europe om weer naar Spotlight te komen.

In mijn opinie zou iedere ondernemer deze beurs moeten bezoeken, om de nieuwste trends te ontdekken, maar ook om collega’s uit de branche te spreken. Daarnaast kun je op een beurs de producten op waarde beoordelen, zijn er vaak interessante workshops en ontmoet je de hele industrie op één plek.

De branche waarin wij zitten maakt na een wat stillere tijd qua ontwikkeling nu echt een omslag. Folieballonnen, trendy baby & huwelijks & Sweet 16 ranges en m.n. de ontwikkeling van ballondecoraties neemt een enorme vlucht. Daarnaast is het natuurlijk een branche waarin altijd gelachen kan worden met producten die verkocht kunnen worden in meerdere branches.

‘de vakbeurs: producten op waarde beoordelen,
interessante workshops volgen en
ontmoet de hele industrie op één plek’

Er zijn voldoende trends, en ik raad mensen aan daarvoor écht naar de beurs te komen! Op Spotlight presenteren we ons assortiment met o.a. de merken Ginger Ray, Evert, Livario en natuurlijk Amscan.

Er is geen betere manier om je klanten te ontmoeten en alle nieuwe producten te tonen dan op een beurs. Met de mogelijkheden die Spotlight biedt kunnen wij onze producten en ideeën laten zien. Dit doen we op de stand maar ook door o.a. trainingen en workshops te geven voor onze klanten. Hierin denkt de organisatie mee en dat is heel prettig!