VIB® Baby Gifts

Rik Schröder

VIB® Baby Gifts
Directeur

Op Spotlight ontvangen we graag bestaande klanten voor een extra contactmoment. Onze eigen binnendienst is het hele jaar op pad om contact te onderhouden met de VIB®-Dealers, maar het is zo leuk om ze een keer extra te zien in een andere setting en op de beurs kunnen we ook meer laten zien van ons assortiment.

‘De trends die ik voorzie? Gifts, gifts, gifts!’

Klanten hebben over het algemeen niet de tijd om naar onze showroom in Waddinxveen te komen, daarom grijpen we de kans aan om in een paar dagen veel nieuws te laten zien.

Een bezoek aan Spotlight is de moeite waard, er is veel te zien, het is gezellig en gemoedelijk en natuurlijk omdat wij er staan met de grootste collectie baby gifts ;-)

De trends die ik voorzie? Gifts, gifts, gifts! Een steeds breder wordende vraag, waar wij uiteraard ook op inspelen zowel in de breedte als in de diepte.

De mix tussen standhouders met een divers aanbod en bezoekers (retailers) is zeer interessant. Zeker de laatste edities merken we dat er meer focus is met de beurs en ik denk dat dat een goede zet is.