loading

Show info

© 2023 Spotlight

meld je aan als bezoeker website
Gifts and gadgets Rimo Spotlight

Geven, krijgen, verrassen en verwennen.

Je neemt iets mee

Als je naar een feestje gaat dan neem je een cadeautje mee. Het is voor velen van ons een gewoonte. Vaak is een leuk aandenken of fijn cadeautje. Ook leeft vaak de gedachte dat we wel iets willen geven maar niet te gek doen. We willen niet met lege handen komen.

Wel zo leuk

Wat we ook vaak doen is iets meenemen voor de kinderen als we ergens op bezoek gaan. Een leuke zaklamp of een zakje knikkers, een boekje met stikkers, een stuiterbal of scheetkussen. Het zijn een paar voorbeelden van gadgets die we zo meepakken. Niet te duur, maar wel zo leuk en heel erg gewaardeerd.

Kinderfeestje

Voor kinderen is dat weer anders. Als je een kinderfeestje geeft dan verwacht je cadeautjes en als je bent uitgenodigd voor een feestje dan ga je ervoor shoppen.

De meeste ouders bepalen een maximumbedrag voor een cadeautje voor een feestje en gifts en gadgets vallen vaak binnen dat budget. Er is een grote markt voor deze hebbedingetjes, die niet alleen bij kinderen geliefd zijn maar ook bij volwassenen.

Gifts and gadgets Ty Spotlight
Gifts and gadgets Mr Mrs Tin Spotlight
Gifts and gadgets Paperdreams Spotlight

Kom naar Spotlight

Onze exposanten bieden de nieuwste en coolste gadgets en de hipste gifts. Kom ook naar de vakbeurs en zorg ervoor dat jouw collectie up-to-date is met de allerleukste gifts & gadgets!

Meer aanbod en tickets

Naast alles voor kids tref je ook een groot aantal exposanten met speelgoed en kinderproducten, stationery en party!

Ondernemers bezoeken Spotlight gratis, de ticketregistratie gaat begin augustus online. Volg ons op social media en/of onze website om op de hoogte te blijven.

‘Dat is leuk om te geven’

Ben je voor je winkel, boekhandel, shop, kiosk, warenhuis, conceptstore of speelgoedwinkel op zoek naar producten in dit segment? Voor winkelpubliek dat iets ziet liggen en denkt: ‘Ja dat is leuk om te geven.’ Of: ‘Dat is handig om in huis te hebben als ik eens op visite ga of kinderen op bezoek krijg.’

Of voor kinderen die zoeken naar dat ene leuke cadeautje of een hippe gadget om bij het cadeau te doen, waarmee ze niet alleen de jarige verrassen maar zelf ook de blits maken? Dan ben je bij Spotlight op de juiste plek!

Gifts and gadgets Gebr Simon Spotlight
link-voor-instagram
link-voor-facebook
link-voor-mail