Het belang van een vakbeurs

Wat zoek je?

Spotlight presenteert een perfecte mix van exposanten die retailers en professionals voldoende mogelijkheden bieden om te groeien in aanbod én mogelijkheden.

Wat zoek je? Nieuwe omzetmogelijkheden, producten en collecties? Trends? Nieuwe klantgroep? Nieuwe interessegebieden voor je klanten? Nieuwe inkooppartners?Net zoals bezoekers geïnspireerd raken door exposanten en exposanten door bezoekers, krijgen wij ook inspiratie en energie van alle bezoeken, koffiepraatjes en serieuze gesprekken. En dat motiveert! We kijken er dan ook enorm naar uit om de deuren van Spotlight op 5, 6 en 7 maart voor je te openen en je te verwelkomen.

Kansen ontdekken

Kansen en mogelijkheden creëren, dat is voor iedere onderneming van belang. Een vakbeurs is de perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe je dit in de praktijk kunt brengen. Collecties die aansluiten bij je assortiment, verrassende producten die nét even anders zijn of een hele nieuwe productgroep aanbieden. Het kan allemaal bijdragen aan extra omzet en uitbreiding van je klantgroepen.

Wat kun je verwachten op Spotlight:

  • Goed gehumeurde exposanten die hard hebben gewerkt om de stand er tiptop te laten uitzien en de producten optimaal in de spotlight te zetten.
  • Informatie over producten, collecties, werkwijze en USP’s  van de leveranciers.
  • Ontmoetingen met leveranciers.
  • Trends en nieuwe en vertrouwde producten en merken op het gebied van speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en party.
  • Gemoedelijke en ongedwongen sfeer.
  • Fijne dag op de beursvloer met vakgenoten, netwerken en ontdekken van mooie producten.

Mis niets!

Meld je aan en bezoek Spotlight. Ontdek kansen voor je winkel of onderneming en laat je verrassen door het mooie aanbod.